Γιώργος Βάλαρης: «Αισθάνομαι δικαιωμένος για το αποτέλεσμα και τις επιλογές που έκανα»


Ο Γιώργος Βάλαρης φέτος ανεβάζει δυο έργα παλιά και αγαπημένα. 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τις δυο παραστάσεις που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και αποκάλυψε κατά πόσο νιώθει δικαιωμένος. 

Τόσο το «Μαριχουάνα stop» όσο και «Η νεράιδα και το παλικάρι» συζητήθηκαν ποικιλοτρόπως. Εσύ αισθάνεσαι δικαιωμένος για τις επιλογές σου;

«Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι δύο παραγωγές συζητήθηκαν αρκετά γιατί έχουν πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα. Από εκεί και πέρα, είμαι της άποψης ότι πάσα διαφήμιση είναι καλή διαφήμιση, οπότε δεν με επηρεάζουν τα όποια σχόλια. Εγώ θέλω να ξέρω τι να κάνω και πώς να το κάνω. Βέβαια, δεν αποκλείεται να κάνω λάθη, αρκεί να μην είναι μοιραία, ούτε για εμένα ούτε για τους άλλους»

Έκανες δεύτερες σκέψεις για το ανέβασμα κάποιου εκ των δύο έργων ή για κάποια πρόσωπο;

«Αισθάνομαι δικαιωμένος για το αποτέλεσμα και τις επιλογές που έκανα.  Όμως δεν σου κρύβω ότι είχα μια ανασφάλεια για τη «Νεράιδα και το παλικάρι» σχετικά με το ποια μπορεί να κάνει το Κατερινιώ -που είδαμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί ήξερα ότι θα υπάρξει σύγκριση αλλά και σχολιασμός- όπως έγινε με τη Μαρία Κορινθίου. Έπειτα, υπερίσχυσαν η δύναμη του έργου και η πίστη μου στη Μαρία. Αντίστοιχα, , το ίδιο συνέβη και με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία κάνει τον ρόλο της «Καίτης» με τον οποίο η Ζωή Λάσκαρη έκανε το ντεμπούτο της στη σκηνή. Και οι δύο με δικαίωσαν»

Στην παράσταση «Μαριχουάνα stop» βρίσκεσαι πάνω στη σκηνή, υποδυόμενος τον Γιώργο…

«Ευτυχώς, η παράσταση είναι μία φορά την εβδομάδα, οπότε δεν κουράζομαι πολύ. Κατά τα άλλα, έχει την αγωνία, την κούραση και τη χαρά του. Όπως και πέρυσι, που έπαιζα στις «Γοργόνες και μάγκες», γεύομαι την επιτυχία και την αγάπη ίου κόσμου. Το εισπράττεις από το χειροκρότημα. Αυτό δεν μπορείς να το γευτείς όταν είσαι πίσω από τη σκηνή ή από κάτω. Ισχύει ότι πήρατε επιπλέον παράταση λόγω της ανταπόκρισης του κόσμου; Ισχύει, θα συνεχίσουμε για λίγες ακόμα παραστάσεις μέσα στον Μάρτιο και, πιθανόν, τον Απρίλιο. Πάμε εξαιρετικά καλά, οπότε να σταματήσει η παραφιλολογία ότι σταματάμε κ.ο.κ. Ακυρώσαμε μια παράσταση λόγω ασθένειας του Τόλη Βοσκόπουλου και γράφτηκαν τόσο πολλά… Ακόμα παίρνουν τηλέφωνο στο ταμείο του θεάτρου και ρωτάνε αν παίζουμε» είπε στο Mytv

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ