Επέστρεψε ο εφιάλτης της «μπλε φάλαινας»; Νεκρή 14χρονη που «βούτηξε» από τον όγδοο όροφο κτηρίου


Την αυτοκτονία μιας 14χρονης, που έπεσε από τον όγδοο όροφο, εξετάζουν οι Αρχές της Ρωσίας, για να διαπιστώσουν εάν σχετίζεται με το εφιαλτικό διαδικτυακό παιχνίδι της Μπλε Φάλαινας, που έχει σκορπίσει το θάνατο σε δεκάδες παιδία παγκοσμίως

Οι πρώτες υποψίες για τη σύνδεση της αυτοκτονίας της 14χρονης με τη «Μπλε Φάλαινα», ήρθαν με την κατάθεση ενός κοριτσιού, ονόματι Αλίνα που δήλωσε φίλη της 14χρονης.

Όπως εξομολογήθηκε η Αλίνα στις Αρχές: «Ήμασταν φίλες τους περασμένους μήνες. Πηγαίναμε βόλτες το καλοκαίρι, αλλά έπαιζε τη “Μπλε Φάλαινα” για αρκετό διάστημα και ήταν μέλος μιας “ομάδας θανάτου”». Τόνισε επίσης ότι η άτυχη κοπέλα, ήταν ερωτευμένη με ένα αγόρι που ζούσε μακριά από την περιοχή τους.

Την ημέρα που η 14χρονη βούτηξε στο κενό, σε γκραφίτι κοντά στο κτήριο από το οποίο έπεσε γράφτηκε «σε θεωρώ πιο σημαντικό από τη ζωή, αλλά εσύ όχι»…

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι Αρχές στη Ρωσία κατέγραψε το 2017, ούτε λίγο, ούτε πολύ 1.339 διαδικτυακές ομάδες αυτοκτονίας με μέλη περισσότερα των 12.000 χρηστών και συνολικά πάνω από 200.000 αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ