Σοκ στον Βόλο: Σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του – «Εγώ σας πήρα τηλέφωνο, θέλω να παραδοθώ»


Βόλος: Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν με έναν 50χρονο να σκοτώνει τον 32χρονο αδερφό της γυναίκας του, όταν έμαθε πως βίασε την κόρη του

Το κορίτσι βιαζόταν από τον θείο του από την τρυφερή ηλικία των 9, ο οποίος βιντεοσκοπούσε της φρικιαστικές του πράξεις. Μάλιστα, όσο μεγάλωνε το κορίτσι, ο 32χρονος συνέχιζε να ασελγεί ενώ όταν έπιασε δουλειά την εκβίαζε και της έπαιρνε τα χρήματα!

Ο 50χρονος έμαθε τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια και έχοντας μια καραμπίνα στα χέρια του, για την οποία είχε άδεια κατοχής, πυροβόλησε τον 32χρονο και στη συνέχεια παραδόθηκε στις Αρχές με δάκρυα στα μάτια.

«Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου», είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος Αλβανός όταν παραδόθηκε.

Η καραμπίνα του εγκλήματος βρέθηκε σπασμένη σε κομμάτια και κατασχέθηκε, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του θύματος.

Ο δράστης και το θύμα διέμεναν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα.

Βόλος: Τα πρώτα λόγια του 50χρονου

Ο δράστης κάλεσε την αστυνομία λέγοντάς τους «σκότωσα άνθρωπο, έρχομαι να παραδοθώ».

Ξεκίνησε να περπατά προς το αστυνομικό τμήμα Βόλου, όπου στο δρόμο τον σταμάτησε ένα περιπολικό καθώς κρατούσε την καραμπίνα στα χέρια.

«Εγώ σας πήρα τηλέφωνο. Θέλω να παραδοθώ. Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου», είπε με δάκρυα στα μάτια ο 50χρονος, ο οποίος ήταν σε σοκ.

Βόλος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ