Στάνκογλου: «Η Ζέτα είναι επαγγελματίας και καλύτερη από πολλούς ηθοποιούς που είναι καταξιωμένοι»

Ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση Γιούγκερμαν και στο πλευρό του εμφανίζεται η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στη συμπρωταγωνίστρια του την οποία θεωρεί καλύτερη από πολλούς συναδέλφους του καταξιωμένους και κουλτουριάρηδες.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες όταν σου είπαν ότι φέτος στον Γιούγκερμαν θα έχεις για συμπρωταγωνίστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια;

«Ουσιαστικά, δεν γνωριζόμασταν. Είχαμε βρεθεί μόνο δύο φορές στο παρελθόν, τυχαία, κάπου έξω με φίλους και ανταλλάξαμε ένα «γεια». Με τον Δημήτρη Τάρλοου είχαμε δει τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες ηθοποιούς για το συγκεκριμένο ρόλο, πριν καταλήξουμε στη Μακρυπούλια. Γιατί ο Δημήτρης έχει κι αυτό το καλό μαζί μου, με χρησιμοποίησε ως συνεργάτη του».

Κάποιοι υποστήριξαν ότι δεν έχει καμιά δουλειά η Μακρυπούλια σε ένα τέτοιο έργο και ένα θέατρο, όπως το Πορεία, με πολύ ειδικό κοινό. Από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι προσπαθεί πολύ να κάνει το παραπάνω βήμα.

«Πιστεύω πως οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει ηθοποιός και να δώσει πράγματα του κόσμου που κουβαλάει. Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ γενικώς. Έχω παίξει με ανθρώπους που δεν είχαν ξαναπαίξει ποτέ στη ζωή τους, έχω κάνει coaching ας πούμε, σε Κινέζους, σε μια ταινία της γυναίκας μου, που δεν ήταν καν ηθοποιοί. Η Ζέτα είναι πραγματικά επαγγελματίας και καλύτερη από πολλούς ηθοποιούς που είναι καταξιωμένοι και όλοι τους θεωρούμε κουλτουριάρηδες. Ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα του σκηνοθέτη, πιο πιστά δεν γίνεται. Από εκεί και πέρα, όλα είναι στην κρίση του κοινού. Εγώ, πάντως, έχω πολύ καλή σχέση μαζί της και θέλω να είμαι εκεί για εκείνη. Το ρόλο της μάνας στην παράσταση -ένα δύσκολο και απαιτητικό ρόλο, που φοβόμουν πώς θα της βγει, τον παίζει υπέροχα. Δεν είμαι ο άνθρωπος της ταμπέλας. Ούτε με ενδιαφέρει αν παρουσιάζει το Ρουκ Ζουκ και μετά έρχεται και παίζει στον Γιούγκερμαν.»Ολοι έχουμε την ανάγκη από αυτό το σκαλοπάτι που θα μας πάει λίγο παραπάνω», λέει στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here