Αργύρης Αγγέλου: «Είμαι ένας άνθρωπος με ανασφάλειες…»

Ο Αργύρης Αγγέλου θα συμμετάσχει στο You Face Sounds Familiar και εξηγεί πώς προέκυψε η πρόταση, τί τον έκανε να πει το «ναι», αλλά και αν έχει ανασφάλειες!

«Είναι αυτό που λες καμιά φορά ποτέ μη λες ποτέ., ποτέ μην κάνεις σχέδια και μην προγραμματίζεις. Και όλα θα γίνουν την πιο κατάλληλη στιγμή. Αυτή είναι η πιο χαρακτηριστική απάντηση. Μου είχαν προτείνει αρκετές φορές στο παρελθόν να συμμετάσχω, αλλά ήξερα πως για να αναλάβω να το κάνω έπρεπε να έχω χρόνο. Όταν λοιπόν με πήραν τηλέφωνο φέτος, ήταν να κάνω την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς, μια παράσταση με πολλές απαιτήσεις. Όταν ακυρώθηκε, όμως, το έργο, με ξαναπήραν τηλέφωνο και σκέφτηκα πως αν δεν έκανα τίποτα μέχρι το καλοκαίρι θα τρελαινόμουν. Είμαι ένας άνθρωπος που παίρνω ενέργεια μέσα από τη δουλειά μου. μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω. Οπότε αποφάσισα να συμμετάσχω. Πού να ήξερα, όμως, ότι λιγο πριν από την πρεμιέρα θα αλλάξουν ξανά τα δεδομένα και θα γίνει η παράσταση; Συνεπώς ήταν να γίνει. Αν είχε ανέβει η παράσταση με την αρχική διανομή, δεν θα είχα κάνει το YFSF».

Έχει άγχος για το πως θα προλαβαίνει;

«Όχι. Το καθένα έχει τους χρόνους του. Επίσης, σε όλη αυτή τη διαδικασία θα συμπορευτούμε με τον Αλέξη Γεωργούλη, που θα είναι στη διανομή του «ψεύτη» στην παράσταση αλλά και στην επιτροπή του διαγωνισμού. Οπότε όλα ήρθαν και κλείδωσαν.

Ακόμη ξεκαθαρίζει αν είπε κατευθείαν το «ναι», λέγοντας στο περιοδικό MY TV:

«Λένε πως αυτό το πρόγραμμα είναι πιο αβανταδόρικο για έναν ηθοποιό γιατί καλείται να υποδυθεί και να προσεγγίσει μια προσωπικότητα. Παρ’ όλα αυτά, εμπεριέχει ένα μεγάλο κομμάτι μίμησης. Κι εγώ με τη μίμηση δεν τα πάω καλά! Δεν το έχω εξασκήσει και με αγχώνει. Από εκεί και πέρα, έχω την αίσθηση πως έχουμε μαζευτεί άνθρωποι που θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να περάσει καλά. Ο στόχος είναι αυτός μαζί με τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του διαγωνισμού. Δε νομίζω πως είναι κάποιος με κριτική διάθεση. Οπότε από τη στιγμή που είπα «ναι» και που γίνονται πράγματα που μου αποδεικνύουν πως ήταν για να γίνει αυτό, μόνο καλά θα περάσουμε! Καλό είναι, λοιπόν, να βάλουμε στην άκρη οποιαδήποτε ανασφάλεια. Είμαι ένας άνθρωπος με ανασφάλειες, αν και προς το παρόν έχω καταφέρει να τις βάλω στην άκρη».

 

 

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ