Από το Ελληνικό DWTS σε εκπομπή με την Drew Barrymore!


Ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού Dancing with the stars και τώρα αποφάσισε να κάνει ένα… άνοιγμα και στη… διεθνή αγορά συμμετέχοντας σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά projects παγκοσμίως που σκοπεύει να αναδείξει το μεγαλύτερο ταλέντο του κόσμου. 

Ο λόγος για την Γκαλένα Βελίκοβα η οποία βρίσκεται ήδη στο Λος Άντζελες και προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του κορυφαίου The World’s Best που θα μεταδίδεται σε όλα τα πλάτη και μέρη της γης και στου οποίου την κριτική επιτροπή θα συμμετέχουν κορυφαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, ανάμεσά τους και η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Drew Barrymore.

Κορυφαίοι τηλεοπτικοί παραγωγοί από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους και οι Mark Burnett και Mike Darnell που στον χώρο τους είναι διάσημοι οργανώνουν έναν παγκόσμιο διαγωνισμό ταλέντων όπου θα λάβουν μέρος κορυφαίοι περφόρμερς απ’ όλο τον κόσμο. Πενήντα από τους πιο ξεχωριστούς καλλιτέχνες σε κάθε τομέα, δηλαδή τραγούδι, χορό, μουσική, υποκριτική και performing θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής για να αναδείξουν τα ταλέντα τους. Από αυτούς θα αναδειχθεί το μεγαλύτερο ταλέντο του κόσμου.

«Είμαι τόσο χαρούμενη και νιώθω τόση τιμή που θα είμαι μέρος αυτού του νέου τηλεοπτικού σόου στο Λος Άντζελες στην Αμερική. Ξεκινάμε στις 3 Φεβρουαρίου» έγραψε η Γκαλένα Βελίκοβα ποζάροντας στα πλατό του κορυφαίου σόου που θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατών.

 

Από το Ελληνικό DWTS σε εκπομπή με την Drew Barrymore!

Από το Ελληνικό DWTS σε εκπομπή με την Drew Barrymore!

Από το Ελληνικό DWTS σε εκπομπή με την Drew Barrymore!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ