«Επειδή το Πρωινό ήταν hard core gossip κάποιες φορές αισθάνθηκα λίγο άβολα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου»

Ποιος άλλοτε συνεργάτης της Φαίης Σκορδά μιλάει για την εμπειρία του μέσα από το Πρωινό; 

Ο λόγος για τον Κώστα Τσουρό ο οποίος μίλησε για την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή και παραδέχτηκε ότι είχε περάσει στιγμές που ένιωσε άβολα. 

«Είχα αποφασίσει πως δεν θέλω να συνεχίσω στο Πρωινό και τρίτο χρόνο. Το κανάλι βέβαια ήθελε να συνεχίσω. Είχα την πρόταση από τον Alpha και επειδή μου αρέσει να αλλάζω και να μη μένω στάσιμος επέλεξα να φύγω. Στη Ναταλία δεν είναι πάνελ, αλλά ένας πιο αναβαθμισμένος ρόλος. Κάνω και ενημερωτικά θέματα, έχω τη δυνατότητα να κάνω θέματα που μου αρέσουν, αλλά και συνεντεύξεις που θέλω. Δεν θα πω ότι δεν ήταν ωραίος ο ρόλος μου στο Πρωινό, εκεί έμαθα το lifestyle, όμως επειδή εκεί ήταν hard core gossip κάποιες φορές αισθάνθηκα λίγο άβολα. Κάποιες φορές δεν ήμουν ο εαυτός μου στο Πρωινό και αυτό με ενοχλούσε.

Με τη Φαίη Σκορδά τελευταία φορά μιλήσαμε στη γιορτή του Γιαννάκη. Σίγουρα δεν ήμασταν όπως όταν βλεπόμασταν κάθε μέρα, αλλά δεν εισέπραξε κάποια αρνητική διάθεση. Μπορεί να υπήρχε κάποια πικρία, αλλά δεν εκδηλώθηκε στη σχέση μας. Από την πλευρά μου την έχω μέσα στην καρδιά μου. Το λέω ειλικρινά και της χρωστάω πολλά».

Πηγή: Παραπολιτικά

«Επειδή το Πρωινό ήταν hard core gossip κάποιες φορές αισθάνθηκα λίγο άβολα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here