Θλίψη και σοκ: Πέθανε πασίγνωστος κωμικός


Σοκ έχει προκαλέσει στη showbiz ο θάνατος πασίγνωστου κωμικού σε ηλικία μόλις 32 ετών.

Ο Kevin Barnett άφησε την τελευταία του πνοή στις 22 Ιανουαρίου στο Μεξικό βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειας αλλά και τους θαυμαστές του.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, η νεκροψία – νεκροτομή έδειξε ότι ο Barnett πέθανε από επιπλοκές που προκλήθηκαν από παγκρεατίτιδα.

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ο κωμικός είχε ανεβάσει μία φωτογραφία από τις διακοπές του στο Μεξικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

In mexico. Bought myself a sweater. Been accused of appropriation several times. In my head I just gave a lady some money so I ain’t cold. Either way. Swag heavy. Mixtape comin. ?: @alexjonesbaby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Barnett (@fatboybarnett) στις

«Είμαι στο Μεξικό. Φόρεσα μία μακριά μπλούζα. Άλλωστε έχω κατηγορηθεί πολλές φορές ότι είμαι απρεπής», έγραφε στη λεζάντα.

Ο Barnett πρωταγωνιστούσε στην κωμική τηλεοπτική σειρά Rel, η οποία είχε κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Επίσης, ήταν παραγωγός στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Unihitched και έγραφε κείμενα και στο The Carmichael Show.

Μάλιστα η εταιρεία παραγωγής της σειράς Rel αποχαιρέτησε τον κωμικό με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social media της. «Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Kevin Barnett. Ήταν απίστευτα αστείος και ταλαντούχος ηθοποιός, που είχε τόσα πολλά να κάνει και να δώσει στο κοινό του και στην τηλεόραση. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του και στους φίλους του».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ