Οι ουλές στο πρόσωπο την εμπόδισαν να βρει δουλειά αλλά εκείνη νιώθει πιο όμορφη από ποτέ


Σε μια εποχή που τα φίλτρα στο Instagram παρουσιάζουν μια επίπλαστη πραγματικότητα, αυτή η γυναίκα τολμάει να μιλήσει ανοιχτά για τα σημάδια στο πρόσωπό της και δημοσιεύει με υπερηφάνεια φωτογραφίες της στα social media όπως ακριβώς είναι.

Η 39χρονη Tulsi Vagjiani ήταν 10 ετών όταν ενεπλάκη σε αεροπορικό δυστύχημα, όπου έχασε τους γονείς και τον αδερφό της και υπέστη εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού στο 45% του προσώπου και του σώματός της. Τα εγκαύματα άλλαξαν δραματικά την εμφάνισή της και χρειάστηκε συνεχόμενες μεταμοσχεύσεις δέρματος για πέντε ολόκληρα χρόνια.

«Δεν θέλω να κρύβω τα σημάδια μου»
«Τι πιστεύω ότι λέει αυτή η selfie για μένα ως άτομο; Ότι μου αρέσει πολύ να πειραματίζομαι με το μακιγιάζ μου, αλλά δεν θέλω να κρύβω τα σημάδια μου. Για χρόνια, χρησιμοποιούσα προϊόντα βαριάς κάλυψης, ενώ τώρα παίζω με βάσεις και highlighters για να τα αναδείξω ακόμα περισσότερο. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι ανασφαλής με την εμφάνισή μου, αλλά στην πραγματικότητα είμαι ακριβώς το αντίθετο.

Θυμάμαι τον εαυτό μου πριν αποκτήσω τα σημάδια. Καθώς μεγάλωνα, νομίζω ότι υπήρξαν στιγμές που με κράτησαν πίσω -ειδικά με τα ραντεβού και τις συνεντεύξεις για δουλειά. Μια ξενοδοχειακή επιχείρηση με απέρριψε, λέγοντάς μου: «Το πρόσωπό σας δεν ταιριάζει με το προφίλ της εταιρείας μας».

Πλέον δεν αφήνω τέτοια πράγματα να με στεναχωρούν. Μου αρέσει να δημοσιεύω φωτογραφίες μου στο Instagram και δεν κρύβομαι πίσω από φίλτρα, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι. Μπορείτε να κοιτάξετε κάποιον για τρία δευτερόλεπτα και να τον θαυμάσετε, αλλά αυτό που θα συνεχίσετε να θαυμάζετε πολύ αργότερα είναι η προσωπικότητά του και αυτό που κάνει για να υπηρετήσει την ανθρωπότητα. Αυτό κάνει κάποιον ελκυστικό».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ