Νέος Κόσμος: «Κάποιοι γνωρίζουν στη φυλακή» – Η ΕΛ.ΑΣ. ενεργοποιεί το πληροφοριακό δίκτυο στα κελιά


Οι Αρχές στρέφονται σε άτομα με βαρύ ποινικό παρελθόν μέσα στις φυλακές ώστε να φτάσουν πιο κοντά στους εκτελεστές και τον εντολέα της δολοφονίας του Βαγγέλη Ζαμπούνη

Πληροφορίες μέσα από τα κελιά των φυλακών επιχειρεί να αντλήσει η ΕΛΑΣ για να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τον εντολέα της μαφιόζικης εκτέλεσης του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο.

«Κάποιοι γνωρίζουν» λέει χαρακτηριστικά ένας κρατούμενος στην τηλεόραση του STAR για τη δολοφονία του «ζαμπόν», όπως ήταν το ψευδώνυμο του 44χρονου στον κόσμο της νύχτας.

Οι Αρχές αναζητούν παλιούς γνώριμους του θύματος αλλά και άτομα που βρίσκονταν κοντά σε ποινικούς. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν ότι θα βρουν την άκρη του νήματος και θα φτάσουν κοντά στους δολοφόνους.«Σε τέτοιου είδους συμβόλαια θανάτου κανείς δεν τρώει το κεφάλι του εδώ μέσα γιατί όλοι ας πούμε κρέμονται από κάπου», προσθέτει ο κρατούμενος.

Όπως εξηγεί και ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής, οι κρατούμενοι γνωρίζουν τόσο για πρόσωπα όσο και για καταστάσεις σε ό,τι αφορά το οργανωμένο έγκλημα: «Στις φυλακές υπάρχουν πρόσωπα που είναι εμπλεκόμενοι στο οργανωμένο έγκλημα και είναι σίγουρο ότι ξέρουν για πρόσωπα άλλα και για πράγματα»

Ο άγνωστος εχθρός του Ζαμπούνη από την Ανατολική Ευρώπη

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, οι έρευνες για τον εντολέα εστιάζουν και στην παράνομη αγορά οπού είχε δημιουργήσει και έναν εχθρό ο 44χρονος, υπήκοο χώρας της Ανατολικής Ευρώπης.

Οι «ψίθυροι» στα στέκια της νύχτας είναι έντονοι για την ανυπακοή του θύματος στις προειδοποιήσεις του ισχυρού προσώπου με τις ίδιες πηγές να αναφέρουν ότι ο Ζαμπούνης είχε «μπλεχτεί» στα πόδια του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ