Μεσολόγγι – Εξαφάνιση Μπάμπη: «Δεν ήμουν εγώ στο βίντεο, σας λένε ψέματα» – Τι κατέθεσε ο κρεοπώλης


Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης που πλέον κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη επιμένει να αρνείται τα πάντα, παρότι τα στοιχεία σε βάρος του είναι αδιάσειστα

Δεν «σπάει» με τίποτα ο 50χρονος κρεοπώλης που συνελήφθη για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Κατά την ολονύχτια κράτησή του στο ΑΤ Μεσολογγίου, οι αστυνομικοί του παρουσιάσαν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει για την υπόθεση, όπως υλικό από κάμερες και καταθέσεις από άτομα του δικού του φιλικου περιβάλλοντος.

Ωστόσο ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη επέμενε να τα αρνείται όλα και όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν αστυνομικές πηγές, είχε βάλει την «κασέτα» και προσπαθούσε να τους βγάλει όλους τρελούς!

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί αρχικά ρώτησαν τον κρεοπώλη για τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που έστειλε το βράδυ της εξαφάνισης, όπως διαπιστώθηκε και από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και όπως παραδέχθηκαν και φίλοι του, με τους οποίους επικοινώνησε. Ο κρεοπώλης θέλησε να διαψεύσει τα πάντα καθώς έλεγε με ότι δεν επικοινώνησε με κανέναν και όποιος το ισχυρίζεται αυτό, λέει ψέματα.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν πλάνα από κάμερα που τον είχε «πιάσει» να πηγαίνει σε αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που υποστήριξε ότι ακολούθησε στην προανάκριση, είπε ότι δεν ήταν εκείνος στο βίντεο.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί τον ρώτησαν για ποιο λόγο ζητούσε να μάθει πως είναι οι συνθήκες στον Κορυδαλλό, όπως δήλωσαν συγκρατούμενοι του, με τον κρεοπώλη να απαντά «όχι δεν ρώτησα, σας είπαν ψέματα».

Απολογείται την Δευτέρα ο κρεοπώλης

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 31χρονου ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.

Ο 50χρονος αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή, ενώ χρειάστηκε να φυγαδευτεί από την πίσω πόρτα του αστυνομικού τμήματος, καθώς έξω από αυτό έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί η μητέρα και οι αδελφές του Μπάμπη και συγγενείς του. που ζητούν απαντήσεις για την εξαφάνισή του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ