Τοπαλούδη: Προσωρινά κρατούμενος και για το βιασμό 19χρονης ο Αλβανός δολοφόνος της φοιτήτριας


Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (28/01), ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, η απολογία του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται πως μαζί με έναν 21χρονο Ροδίτη, δολοφόνησαν και βίασαν την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο, Ελένη Τοπαλούδη.

Σήμερα, ο 19χρονος Αλβανός, απόλογήθηκε για το αδίκημα του βιασμού από κοινού με τον 23χρονο Ρομά, μιας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες εις βάρος του και υποστήριξε ότι δεν είχε επαφή με την 19χρονη κοπέλα. Μετά το πέρας της απολογίας του κρίθηκε εκ νέου προσωρινά κρατούμενος.

Νέες αποκαλύψεις για τον 19χρονο Αλβανό

Μάρτυρας στην υπόθεση ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star, περιέγραψε τη συνάντηση που είχε με τον 19χρονο Αλβανό κατηγορούμενο, τρεις ημέρες μετά το έγκλημα που κατηγορείται ότι διέπραξε.

«Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες» περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας, που συνάντησε τον Αλβανό φερόμενο ως δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα είπε, εκείνο το βράδυ η συμπεριφορά του «δεν ήταν φυσιολογική. Ήταν νευρική». Μάλιστα ανέφερε ότι ο 19χρονος «τσακώθηκε με έναν. Τους είδα, ψιλοτραβιόντουσαν αλλά δεν πλησίασε κανένας».

Λίγη ώρα αργότερα, ο φερόμενος ως δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη, φέρεται να παρέσυρε μαζί με έναν 23χρονο την 19χρονη κοπέλα, την οποία και κατηγορούνται ότι βίασαν.

Συγκλονιστική μαρτυρία

Το Star, παρουσίασε αποκλειστικά, τι ισχυρίστηκε ο 21χρονος Ρομά, όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς:

«Ο Λ….κατέβασε το παντελόνι του και έκατσε στην άμμο. Η Ε…έλεγε συνέχεια άσε με να φύγω. Αυτός της βαρούσε σφαλιάρες στο πρόσωπο, την έπιασε από τα μαλλιά και την ανάγκασε να….Μετά ο Λ…ξάπλωσε την Ε…μπρούμυτα στην άμμο ενώ αυτή αντιστεκόταν με τα χέρια της» περιέγραψε ο 23χρονος Ρομά και συνέχισε:

«Η Ε… έλεγε αφήστε με να φύγω και ο Λ… της έλεγε πέντε λεπτά, πέντε λεπτά… Πήγα κοντά της προσπάθησα να της κατεβάσω το παντελόνι της αυτή δεν ήθελε και προσπάθησε με τα χέρια της να με σταματήσει αλλά της κράτησε τα χέρια ο Λ… και τελικά το κατέβασα».

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από πρώην συντρόφους τόσο του Έλληνα όσο και του Αλβανού.

Εν τω μεταξύ, τουλάχιστον δύο κοπέλες έχουν καταθέσει ήδη για τον Αλβανό ότι τις κακοποιούσε.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ