Η Σκορδά για το κόψιμο της εκπομπής της Σταμάτη: «Καλώς ή κακώς, η αλήθεια είναι η εξής…»

Η εκπομπή το Πρωινό πρόβαλε όλα όσα είπε η Σάσα Σταμάτη στο φινάλε της τελευταίας της εκπομπής.

Η εκπομπή Ooh la la σταμάτησε πρόωρα μιας και σύντομα ξεκινά το Survivor και το Survivor Πανόραμα και δεν υπήρχε χρόνος για την εκπομπή της Σάσας.
Η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να πει στον αέρα του Πρωινού: «Καλώς ή κακώς, η αλήθεια είναι η εξής: όλα τα κανάλια είναι επιχειρήσεις και πολλές φορές λειτουργούν καθαρά με αριθμούς, είτε από τα νούμερα τηλεθέασης είτε από τα έσοδα. Από εκεί και πέρα, δεν είναι ωραίο όταν στα μέσα της σεζόν κόβεται μια εκπομπή, γιατί υπάρχουν άνθρωποι από πίσω.»!
Και τόνισε: «Εγώ αυτό που θέλω να πω για τη Σάσα -αισθάνομαι ηθικά να το πω- είναι το εξής: Σε όλα τα χρόνια της δικής μου πορείας έχω συνεργαστεί με τους περισσότερους. Η Σάσα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κορίτσι, πάρα πολύ εργατική και ταλαντούχα… Εκτιμώ πολύ έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει την τόλμη, το θάρρος να μη μένει στα ίδια και να κυνηγά τα όνειρά του. Το τόλμησε και το έκανε. Μου είχε πει εμένα «Θέλω να δω και ότι γίνει. Θέλω απλώς να δοκιμάσω και να δω πώς θα εξελιχθεί». Έντιμο κι αυτό. Έχει μια ειλικρίνεια που πραγματικά σπάει κόκκαλα. Τίποτα δεν χάνεται. Το μέλλον είναι μπροστά. Σαφώς, όμως, καταλαβαίνουμε ότι είναι μία κατάσταση δυσάρεστη».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ