Μεσολόγγι: Σκότωσαν τον Μπάμπη Κούτσικο στο σημείο που βρέθηκε η σορός του


Μεσολόγγι: Έπειτα από 18 μέρες η σορός του Μπάμπη Κούτσικου εντοπίστηκε μέσα στο νερό, μπρούμυτα, σε βαλτώδη περιοχή με καλαμιές, ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, στην περιοχή Ευαγγελίστρια.

Οι πισώπλατοι πυροβολισμοί δείχνουν ότι ο Μπάμπης Κούτσικος γύρισε πλάτη είτε για να φύγει απο το σημείο είτε για να συνεχίσει την αναζήτηση του ….κρυμμένου θησαυρού



Το μεσημέρι της Δευτέρας και ενώ ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία βρισκόταν ενώπιον των Δικαστικών Αρχών ένα τηλεφώνημα έφερε τα κακά μαντάτα στη μητέρα του που περίμενε έξω από το κτήριο. Η κραυγή της αντήχησε στην πόλη του Μεσολογγίου, «το παιδί μου»…



Ο άτυχος νέος πριν πεθάνει δέχθηκε απανωτούς πυροβολισμούς στην πλάτη με τον ιατροδικαστή να μην μπορεί να διευκρινίσει τον αριθμό καθώς εντοπίζονται μεγάλες αλλοιώσεις λόγω της σήψης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δεχθεί και δαγκωματιές απο άγρια ζώα.



Το σημείο που εντοπίστηκε ο άτυχος νεαρός απέχει 3,5 χιλιόμετρα από το σημείο που έδωσε στίγμα το κινητό για τελευταία φορά στην περιοχή των ΤΕΙ.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα θεωρείται πιθανότερο το φονικό να έγινε στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη και στη συνέχεια να τον έσυρε ή έσυραν προς το βάλτο και να τον πέταξαν μέσα στο νερό.

Οι πισώπλατοι πυροβολισμοί δείχνουν ότι ο νεαρός γύρισε πλάτη είτε για να φύγει απο το σημείο είτε για να συνεχίσει την αναζήτηση του ….κρυμμένου θησαυρού. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς αυτό είναι κι ένα στοιχείο που μαρτυρά ότι πιθανόν να μην αισθάνθηκε και απειλή απο τον 50χρονο.



Οι γονείς και οι αδελφές του Μπάμπη Κούτσικου έμαθαν το τραγικό νέο ενώ βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια Μεσσολογγίου αναζητώντας για άλλη μια φορά απαντήσεις από τον κρεοπώλη ο οποίος απολογούνταν χθες εκ νέου. Η στιγμή που κάποιος ενημέρωσε τους οικείους του μέχρι χθες εξαφανισθέντος Μπάμπη ότι «κάτι βρέθηκε» σόκαρε.

Οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν το όπλο του φονικού. Να θυμίσουμε ότι ο Μπάμπης πριν φύγει απο το σπίτι το μόνο που πήρε μαζί του ήταν την καραμπίνα του. Τον σκότωσε με το όπλο του θύματος; Χρησιμοποίησε άλλο;

Η σορός του Μπάμπη θα δείξει αν υπήρχε συνεργός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής αναμένεται να ψάξει αν υπάρχει DNA από άλλο άτομο πάνω στο θύμα και δεν αποκλείεται να κληθούν εκ νέου πρόσωπα που έχουν ήδη καταθέσει για να δώσουν διευκρινίσεις.



Μεσολόγγι: Στη φυλακή ο κρεοπώλης

Χθες, ο κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο και βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από τους συγκεντρωμένους.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ αμφισβητεί και όσα έχουν προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Κατά τον συνήγορό του 50χρονου, ο κρεοπώλης δεν έχει αποδειχθεί τίποτα απ’ όσα του καταλογίζονται. Ωστόσο, δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα και μετά από την 7ωρη απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Μάλιστα φέρεται να είπε: «Περιμένω την προφυλάκισή μου». Το πιθανότερο είναι να οδηγηθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Τα κενά του κρεοπώλη για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου

Απο την πρώτη στιγμή υπήρχαν κενά στα όσα έλεγε στους αστυνομικούς.

1. Ισχυρίστήκε ότι πήρε ουσίες αλλά οι τοξικολογικές του εξετάσεις βγήκαν καθαρές .

2. Ισχυρίστηκε ότι ο Μπάμπης δεν του είπε με ποιον θα πάει για κυνήγι στην τελευταία συνάντηση που είχαν. Σύμφωνα με την μήνυση που έχει υποβάλλει η οικογένεια : «κατά τα λεγόμενά του θα τον πήγαινε ο ίδιος μέχρι ένα σημείο για κυνήγι, συνεπώς είναι απόλυτα ψευδές αυτό που ισχυρίστηκε».

3. Ισχυρίστηκε ότι αφού άφησε τον Μπάμπη στην περιοχή των ΤΕΙ, επέστρεψε σπίτι του, το οποίο είναι σε απόσταση μόλις επτά λεπτών από το σημείο. Ομως κάμερες ασφαλείας τον έχουν συλλάβει να παίρνει την αντίθετη πορεία και κατευθύνθηκε προς το Ευηνοχώρι. Τελικά σπίτι του επιστρέφει 50 λεπτά αργότερα.

Στις 21:41 μπαίνει σε μίνι μάρκετ μέσα στο Μεσολόγγι, ανήσυχος, κοιτά συνεχώς προς τον δρόμο. Βιαστικά αγοράζει ένα χαρτί κουζίνας, φεύγει, κινείται προς την περιοχή του νοσοκομείου και στη συνέχεια πάει προς τη θάλασσα. Πήγε να πετάξει εκεί το κινητό του άτυχου νεαρού; Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. δεν σταματά εδώ…

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ