Αποστολάκης: Όποιος αμφισβητήσει την εδαφική ακεραιότητα θα λάβει άμεση συντριπτική απάντηση


Με θετική διάθεση προσήλθε στη Βουλή για την παρθενική του ομιλία ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ο Ευάγγελος Αποστολάκης απηύθυνε πρόσκληση ενότητας και συνεργασίας σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία.

«Όποιος αμφισβητήσει την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, θα λάβει άμεση και συντριπτική απάντηση», τόνισε ο νέος υπουργός και κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να αντιληφθούν ότι η κρισιμότητα των στιγμών απαιτεί ενότητα.

«Απευθύνω πρόσκληση ενότητας προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις για συνεργασία σε θέματα εθνικής άμυνας και ασφάλειας, επιζητώ τη συνεργασία με όλες τις πτέρυγες της Βουλής, οι στιγμές είναι κρίσιμες και επιβάλ-λουν ενότητα και εθνική συνεννόηση», είπε απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη για τις πτήσεις πολεμικών αεροσκαφών κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Αποστολάκης επεσήμανε ότι οι πτήσεις εντάσσονταν σε εκπαιδευτική άδεια, που δεν επιβάρυναν τον προϋπολογισμό του υπουργείου και απέφυγε να αναφερθεί στο κόστος, επικαλούμενος το απόρρητο των δαπανών.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ