Η Lotus ανακοίνωσε συνεργασία με την Williams


Η Lotus Engineering και η Williams Advanced Engineering ανακοίνωσαν την στρατηγική τους συνεργασία στο κομμάτι της έρευνας και εξέλιξης νέων συστημάτων κίνησης.

Η τεχνογνωσία της Lotus σε ελαφριά σασί και προηγμένα υλικά σε συνδυασμό με την εμπειρία της Williams σε συστήματα κίνησης και μπαταρίες λόγω συμμετοχής της στη Formula E, δημιουργούν το ιδανικό μείγμα για την εξέλιξη ενός νέου ηλεκτροκίνητου μοντέλου το οποίο φημολογείται πως ετοιμάζουν.

Ο CEO της Lotus Cars, Phil Popham, δήλωσε: “Η συνεργασία μας με την Williams Advanced Engineering είναι κομμάτι της στρατηγικής μας για επέκταση της τεχνογνωσίας και των δυνατοτήτων μας στον χώρο του αυτοκινήτου που διαρκώς αλλάζει. Η χρήση εξελιγμένων συστημάτων κίνησης μπορεί να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες λύσεις σε πολλές κατηγορίες οχημάτων. Οι συνδυασμένες και συμπληρωματικές εμπειρίες μας, δημιουργούν ένα ελκυστικό μείγμα ταλέντου μηχανολογίας, τεχνικών δυνατοτήτων και βρετανικού πνεύματος πρωτοπορίας”.

Ο Managing Director της Williams, Craig Wilson, είπε: “Στην Williams Advanced Engineering είμαστε περήφανοι που παράγουμε καινοτομία για τους πελάτες μας με γρήγορους ρυθμούς εξέλιξης, εμπνευσμένοι από την κληρονομιά μας στη Formula 1. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας με τη Lotus θα εξελίξουμε νέας γενιάς κινητήρες”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ