Τι συμβαίνει αν βάλετε Coca-Cola αντί για βενζίνη στο αυτοκίνητό σας: (vid)


Θα βάζατε Coca-Cola στο σύγχρονο αυτοκίνητό σας και θα περιμένατε να ξαναλειτουργήσει; Όχι μόνο δεν θα κάνατε μέτρο, αλλά θα έπρεπε να το πάτε σε συνεργείο για πανάκριβη επισκευή. Ένα Lada όμως αντέχει και αυτό το μαρτύριο, όπως και τόσα άλλα έχει κάνει η ομάδα του Garage 54 που συχνά-πυκνά εμφανίζεται στο ΥouTube με διάφορα ανδραγαθήματα πάνω σε ένα Lada.

Στο τελευταίο τους κατόρθωμα αποφασίζουν να βάλουν Coca-Cola στο ρεζερβουάρ ενός άτυχου σκουριασμένου Lada και να δουν τι θα γίνει. Το άμοιρο αυτοκίνητο τελικά καταφέρνει να κάνει 1,7 χιλιόμετρα με την ελάχιστη βενζίνη που είχε απομείνει εντός του και ενάμισι λίτρο Coca-Cola.

Φυσιολογικά κάποια στιγμή παρέδωσε το πνεύμα. Όμως οι τύπου του Garage 54 το πήγαν πίσω στο συνεργείο, και αποφάσισαν να του ξαναδώσουν ζωή. Η απλότητα στην κατασκευή και οι παλαιές κλασικές λύσεις τους επέτρεψαν να το καθαρίσουν μέσα σε λίγη ώρα, και προσθέτοντας και πάλι βενζίνη -και λίγη Coca-Cola- το έβαλαν και πάλι μπροστά.

Όπως και να έχει, πέρα από το γαργαλιστικό ενδιαφέρον αυτού του εγχειρήματος, σημασία έχει να παραρητήσουμε πόσο απλά ήταν τα αυτοκίνητα σε παλαιότερες εποχές. Και πόσο εύκολο ήταν στον χρήστη τους να “βάλει χέρι” πάνω τους, να τα επισκευάσει ή να περάσει ατέλειωτες ώρες μαζί τους. Πολλά άλλαξαν από τότε, όμως αν κάτι βγαίνει από το “πείραμα” είναι ότι ακόμα και για ένα Lada η Coca-Cola σίγουρα δεν είναι το καύσιμο του μέλλοντος.



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ