Μεσολόγγι: Γιατί μεταφέρθηκε και κρατείται στην Πάτρα ο κρεοπώλης


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, που δυστυχώς, όπως φαίνεται πρόκειται για μια υπόθεση δολοφονίας.

Στην Πάτρα κρατείται ο 50χρονος που μεταφέρθηκε από το Μεσολόγγι, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Η μεταφορά του στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr κρίθηκε σκόπιμη, στο πλαίσιο προανακριτικών διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για την υπόθεση.Ακόμη, δεν επιβεβαιώνεται σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr από τις αστυνομικές αρχές η εύρεση φυσιγγίου στην περιοχή που εντοπίστηκε η σορός Κούτσικου. Σήμερα έγινε λήψη γενετικού υλικού (DNA) από τον 50χρονο.

Κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης πάρθηκε δείγμα από τα νύχια του θύματος, το οποίο θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει dna του κρεοπώλη ή και άλλου ατόμου.

Η σορός που βρέθηκε χθες στους βάλτους, στο Μεσολόγγι -και κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στον άτυχο Μπάμπη- φαίνεται πως «ξεκλείδωσε» πολλά στοιχεία για τους αστυνομικούς, που προσπαθούν να λύσουν το «γρίφο» της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται οτι ο άτυχος Μπάμπης έχει διαμπερή τραύματα και πυροβολήθηκε από μπροστά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ