Τραγωδία με δύο νεκρούς σε τροχαίο στη Βουλιαγμένης – Ατύχημα και στην Ομόνοια με έναν τραυματία


Τραγωδία με δύο νεκρούς σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένης, αργά το βράδυ της Τρίτης (23/1). Τροχαίο σημειώθηκε και στο κέντρο της Αθήνας, με τουλάχιστον έναν σοβαρά τραυματία.

Φρικτό τροχαίο στην Παραλιακή με δυο 19χρονους νεκρούς: Διαλύθηκε το ένα ΙΧ

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στην Παραλιακή με τραγικό απολογισμό δύο νεαρά άτομα περίπου 19 χρονών νεκρά και δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.



Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Καραμανλή και ενεπλάκησαν τρία οχήματα και υπήρξε και παράσυρση πεζού από την καραμπόλα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ένα από τα οχήματα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα – τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ενός ατόμου που έχασε τη ζωή του.
Η κυκλοφορία διεκόπη για αρκετή ώρα στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά και αποκαταστάθηκε γύρω στη 01.00 το βράδυ.

Πώς συνέβη το τροχαίο στη Βουλιαγμένης

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το ένα όχημα έπεσε πάνω σε άλλα δυο αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά, έγινε η καραμπόλα ενώ ενεπλάκη και μία μηχανή.

Το ένα ΙΧ έπεσε σε μάντρα, ενώ από την άλλη πλευρά συνεχίζει την τρελή πορεία του το άλλο όχημα και καθώς έχει πέσει πάνω στα δυο ΙΧ, προσέκρουσε σε έναν φοίνικα και μια κολόνα ώσπου κόπηκε στη μέση.

Οι φωτογραφίες του τροχαίου από το Forum 3Β είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Ομόνοια: Τροχαίο με μοτοσικλέτα – Δύο σοβαρά τραυματίες

Νέο τροχαίο με μοτοσικλέτα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Ομόνοιας, στη συμβολή της Πανεπιστημίου και Πατησίων. Η μηχανή εξετράπη τς πορείας της με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά οι δύο αναβάτες της.

Οι δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ. Μάλιστα, όταν διακομίστηκαν με το ασθενοφόρο ο ένας επιβάτης δεν είχε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με πληροφορίες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ