Ανέκδοτο με αδιαθεσία: Τους τσάκωσε στο κρεβάτι


Ανέκδοτο με αδιαθεσία: H σύζυγος γυρνάει στο σπίτι νωρίτερα λόγω αδιαθεσίας και πιάνει τον σύζυγο με άλλη στο κρεβάτι

– Ανήθικε!, πως μπορείς να το κάνεις αυτό σε εμένα, την μητέρα των παιδιών σου, την πιστή γυναίκα σου;;; Θέλω διαζύγιο τώωωωραααααα!!

-Περίμενε ένα λεπτό αγάπη μου, σου ορκίζομαι υπάρχει μια εξήγηση.

-Mμμμμμ… μίλα αλλά γρήγορα, δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ πια στη ζωή μου, θέλω να φύγεις αμέσως και για πάντα.

-Συνέβη το εξής: Γύριζα στο σπίτι μετά από μια τρομερή μέρα στο γραφείο και είδα αυτή την φτωχή κοπέλα που έκανε ωτοστόπ στη λεωφόρο. Μου φάνηκε τόσο ανυπεράσπιστη που αποφάσισα να τη βοηθήσω.

Πρόσεκς α ότι ήταν πολύ αδύνατη, κακοντυμένη και βρώμικη και μου είπε ότι είχε τρεις μέρες να φάει. Συγκινήθηκα, την έφερα στο σπίτι και της ζέστανα τα μακαρόνια που σου έφτιαξα χτες βράδυ και δεν τα έφαγες γιατί παχαίνουν…η καημενούλα τα καταβρόχθισε!

Έπειτα, όπως ήταν τόσο βρώμικη, της είπα να κάνει ένα μπάνιο και εν τω μεταξύ είδα ότι τα ρούχα της ήταν σε κακή κατάσταση.

Έτσι τα πέταξα στα σκουπίδια και της έδωσα εκείνα τα παντελόνια που χρόνια τώρα δεν φοράς επειδή δεν μπορείς να τα κουμπώσεις, την μπλούζα που σου χάρισα για την επέτειο και δεν φοράς, γιατί δεν έχω καλό γούστο και δεν ξέρω να σου διαλέγω ρούχα, το sweater που σου χάρισε η μάνα μου για τα Χριστούγεννα και δεν φοράς, για να της μπεις στο μάτι και τις μπότες που αγόρασες για 1000 ευρώ και τις φόρεσες μια μόνο φορά, επειδή η φίλη σου αγόρασε τις ίδιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΔΩ

Ανέκδοτο με αδιαθεσία: Τους τσάκωσε στο κρεβάτι

Ανέκδοτο έπος με φαντάρους: Δύο φαντάροι κάνουν μια μεγάλη βλακεία και τους φωνάζει ο λοχίας για να τους ρίξει φυλακή

– “Λοιπόν για να μην σας τιμωρήσω θα παίξουμε ένα παιχνίδι. Θα σας αφήσω στο δάσος και με τους άνδρες μου θα βγούμε να σας βρούμε. Αν σας πιάσουμε θα σας βάλουμε φυλακή.”

Τους αφήνουν λοιπόν στο δάσος. Περνάνε 45 λεπτά και ακούγεται μια κραυγή. Μετά από λίγο ακούγονται και τα σκυλιά και βρίσκουν τους δυο φαντάρους. Στην φυλακή ρωτά ο ένας τον άλλον:

– “Γιατί ρε φώναξες; Δε θα μας έβρισκαν αλλιώς!”

– “Ακου να δεις”, του λέει ο άλλος. Βρίσκω έναν θάμνο και κρύβομαι, μετά από λίγο έρχεται ένα ερωτευμένο ζευγαράκι και λέει:

– “Να ένας ωραίος θάμνος ας κατουρισούμε.”

– “Δεν φώναξα”, λέει ο φαντάρος.

Μετά από λίγο έρχεται άλλο ερωτευμένο ζευγαράκι και λέει:

– “Να ένας ωραίος θάμνος ας σκαλίσουμε τα αρχικά μας.”

– “Ούτε τότε φώναξα”, λέει ο φαντάρος.

Μετά από λίγο έρχονται δύο σκιουράκια και λέει το ένα στο άλλο:

– “Να ένας ωραίος θάμνος έχει και δύο καρύδια. Πιάσε εσύ το ένα να πιάσω εγώ το άλλο. Ε, εκεί εγώ δεν άντεξα και φώναξα.”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ