Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης κατασκεύαζε κρυπτονομίσματα – Πόσα χρήματα έβγαζε


Μεσολόγγι: Ένα τρόπο να βγάζει πολλά χρήματα και μάλιστα άκοπα φαίνεται πως είχε βρει ο Μπάμπης Κούτσικος

Νέα τροπή για την πηγή εισόδων του Μπάμπη Κούτσικου, έφερε στο «φως» ο ALPHA καθώς ο 31χρονος «κατασκεύαζε» bitcoin!

Αυτό σε ευρώ, σημαίνει πως όταν τελείωνε η διαδικασία, με την ισοτιμία που υπάρχει αυτή τη στιγμή, τότε έβγαζε για το 1 bitcoin περίπου 37.000 ευρώ!

Να θυμίσουμε πως τα bitcoin είναι κρυπτονομίσματα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον κόσμο του διαδικτύου και φυσικά οι αγορές μέσω αυτό του τρόπου δεν εντοπίζεται.

Σε εκκλησία του 7ου αιώνα έπεισε τον Μπάμπη να τον ακολουθήσει ο 50χρονος κρεοπώλης
Στο εκκλησάκι του Αγιού Ιωάννη, του 7ου αιώνα, φαίνεται πως είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες του Μπάμπη Κούτσικου και του κρεοπώλη που τον δολοφόνησε.

Σύμφωνα με τον ALPHA το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί πόλο έλξης για τους κυνηγούς θησαυρών και ο Μπάμπης με τον 50χρονο δεν αποτελούν εξαίρεση.

Πιθανολογείται πως ο 50χρονος κρεοπώλης έπεισε τον Μπάμπη να τον ακολουθήσει για να ψάξουν προς τον εν λόγω ιερό ναό, αναζητώντας την κατάλληλη ευκαιρία για να σκοτώσει τον άτυχο 31χρονο.

Ο 50χρονος ισχυρίστηκε στις Αρχές πως ο Μπάμπης γνώριζε για τις ιστορίες με τους θησαυρούς και μάλιστα είχε πει πως ο 31χρονος συνεργαζόταν με άλλα δυο άτομα. Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως είχε ψάξει κοντά στο πηγάδι, το οποίο είναι δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη.

Είχε κάνει πρόβα της δολοφονίας του Μπάμπη ο κρεοπώλης – Πού είχε ανέβει μια μέρα πριν
Προμελετημένη φαίνεται πως ήταν η δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς σύμφωνα με τον ALPHA, ο 50χρονος κρεοπώλης εθεάθη στο σημείο της δολοφονίας μια ημέρα πριν από αυτή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, ο 50χρονος είχε ανέβει σε ένα παρατηρητήριο πουλιών που υπάρχει στην περιοχή. Μάλιστα, από εκείνο το σημείο έβλεπε ακριβώς προς το σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένος ο Μπάμπης Κούτσικος. Και μπορεί ο κρεοπώλης να μην έχει αποκαλύψει τίποτα για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, όμως οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι ήξερε τις κινήσεις που θα κάνει…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ