Απίστευτη ιστορία στη Λάρισα: Ληστής έκρυβε σπίτι του 14χρονη που είχε εξαφανιστεί

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο για να συλλάβουν ληστή, στο σπίτι του στον Αμπελώνα, και βρέθηκαν προ εκπλήξεως, καθώς βρήκαν μέσα, ένα φοβισμένο 14χρονο κορίτσι από την Γερμανία.

Τα ίχνη ενός κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο από το σπίτι του στην Γερμανία εντόπισαν οι άντρες της Ασφάλειας Λάρισας όταν έκαναν έφοδο στο σπίτι του 20χρονου ο οποίος συνελήφθη για την ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο της πόλης, πριν από λίγες ημέρες.

Όπως αποδείχθηκε την ανήλικη αναζητούσαν οι γονείς της από τον περασμένο Δεκέμβριο και είχε δοθεί σήμα στην Ιντερπόλ, τις γερμανικές αρχές, αλλά και την ελληνική αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν το κορίτσι τι είχε συμβεί, τους είπε ότι είχε ακολουθήσει τον 20χρονο από την Γερμανία, εν αγνοία των γονιών της που την αναζητούσαν.

Άμεσα ειδοποιήθηκε μέσω της Ιντερπόλ και των Γερμανικών αρχών η οικογένεια του κοριτσιού και ήδη έρχεται ο πατέρας στην Ελλάδα για να το παραλάβει.

Τι έδειξε η έρευνα για την 14χρονη

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, η ανήλικη ακολούθησε με τη θέλησή της τον 20χρονο στην Ελλάδα και το τελευταίο διάστημα διέμεναν σε σπίτι ηλικιωμένης συγγενούς του Ελληνογερμανού στον Αμπελώνα.

Η ανήλικη αρνήθηκε επίμονα να εγκαταλείψει τον 20χρονο και να επιστρέψει στην οικογένειά της, ενώ όπως αναφέρουν αστυνομικοί, ήταν τόσο ερωτευμένη που ζήτησε να τον ακολουθήσει και στην αστυνομία όταν συνελήφθη για τη ληστεία.

Η ανήλικη μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ταξιδέψει για τη Γερμανία, αφού έρχεται να την πάρει ο πατέρας της.

Πηγή: onlarissa.gr

.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ