Αργύρης Αγγέλου: «Ο φετινός χειμώνας ήταν σκωτσέζικο ντους»


Ο Αργύρης Αγγέλου συμμετέχει στον φετινό κύκλο του Your Face Sounds Familiar και μιλά για τη συμμετοχή του στο show του ANT1 και περιγράφει την ατμόσφαιρα με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες

Έχεις συμμετάσχει και σε μιούζικαλ. Θα είναι πιο εύκολο να με­ταμορφωθείς σε κάποιον αστέρα της μουσικής σκηνής;

 

«Μου έχουν δοθεί οι ευκαιρίες να συμμετέχω σε μιούζικαλ, οπότε η εξοικείωση με τον χορό και το τραγούδι βοηθάει. Νομίζω, όμως, πως η καθαυτού πρόκληση σε αυτό το πρόγραμμα είναι να περάσεις καλά, να δεις τί άλλο μπορείς να κάνεις, να τσαλακωθείς»

Τι θα ήθελες να αποκομίσεις;                                                 

«Θέλω να περάσω καλά. Ο φετινός χειμώνας ήταν μέσα στις αλλαγές και στις ανατροπές. Σκωτσέζικο ντους. Βέβαια, και αυτό εμπειρία είναι και ωραία πράγματα βγήκαν από αυτό. Πάντα από τις δυσκολίες και τις ανατροπές προκύπτουν καλά πράγματα. Ειδικά εάν είσαι αισι­όδοξος άνθρωπος και μέσα σου είσαι τακτοποιημένος. Τα πρώτα δείγματα από τις συναντήσεις με τα παιδιά που συμμετέχουν, με την επιτροπή, με το κανάλι, στο οποίο ξαναβρίσκομαι έπειτα από πολλά χρόνια, είναι θετικά. Είναι ωραίο να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που νιώθεις ότι σε εκτιμούν. Οπότε ένας επιπλέον λόγος που είπα «ναι» αυ­τή τη φορά είναι γιατί το κανάλι μου έδειξε ότι με ήθελε πολύ», λέει στο περιοδικό MY TV.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ