Elif: Η Αρζού βρίσκει μια γυναίκα και τη βάζει να πάει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο


Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, όταν η Αρζού συνέρχεται, κατεβαίνει από το δωμάτιο αλλά είναι ακόμα ζαλισμένη.

Η Γκόντζα και ο Νετζντέτ έχουν παντρευτεί. Η Αρζού λιποθυμάει και όταν ανακτά τις αισθήσεις της προσπαθεί να πει στον Νετζντέτ πως η Γκόντζα τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα βάζο αλλά η Γκόντζα ζητάει ένα ποτήρι νερό από τον Νετζντέτ και έτσι τον απομακρύνει από τον χώρο. Εκμεταλλεύεται την απουσία του και προειδοποιεί την Αρζού να μην πει τίποτα στον Νετζντέτ γιατί τότε θα πει και εκείνη πως προσπάθησε να τη σκοτώσει. Έτσι η Αρζού δεν λέει τίποτα στον Νετζντέτ και λέει μόνο πως θυμήθηκε τη μητέρα της, ένιωσε άσχημα και λιποθύμησε. Η Αρζού φεύγει και ο Ερκούτ με τον Βεϊσέλ τη «συγχαίρουν» για τον γάμο του πατέρα της και τη νέα μητριά, που απέκτησε. Η ειρωνική τους διάθεση κάνει έξαλλη την Αρζού αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αλλάξει τα γεγονότα. Νιώθει ηττημένη και ο μεγαλύτερος φόβος της είναι μην καταλήξει φτωχή. Η Ελίφ είναι χαρούμενη γιατί θα περάσει λίγες μέρες κοντά στη μητέρα της. Η Αλιγιέ για να δικαιολογήσει την απουσία της, λέει σε όλους στο κτήμα ότι η Ελίφ είναι με κάποιους συγγενείς της.

Όταν η Αρζού μαθαίνει ότι η Ελίφ θα είναι με τη Μελέκ, πανικοβάλλεται ακόμα περισσότερο. Ο Μουράτ κάνει εγγραφή στο σχολείο και το λέει στη Φεριντέ. Η κοπέλα χαίρεται πολύ όταν το ακούει και υποστηρίζει την απόφασή του. Όταν η Μελέκ τους βλέπει να μελετούν μαζί, χαίρεται πολύ. Η Αρζού βρίσκει μια γυναίκα και τη βάζει να πάει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο. Η γυναίκα λέει στο κοριτσάκι πως η μητέρα της είναι άρρωστη αλλά η μικρή τρομάζει όταν βλέπει την Αρζού. Η γυναίκα μαζί με την Αρζού βάζουν με το ζόρι την Ελίφ στο αυτοκίνητο. Η Αρζού κόβει μια τούφα από το μαλλιά της Ελίφ και τη διώχνει μαζί με τη γυναίκα.

Η γυναίκα μαζί με μια φίλη της έχουν συμφωνήσει να δηλητηριάσουν την Ελίφ και να πάρουν πολλά χρήματα ως αντάλλαγμα. Ο Μελίχ πηγαίνει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο της και η δασκάλα του λέει πως την πήρε ήδη η θεία της. Ο Μελίχ γίνεται έξαλλος όταν το ακούει και της λέει πως η Ελίφ δεν έχει καμία θεία και πως το να δώσουν το κορίτσι σε μία άγνωστη είναι ανεπίτρεπτο. Ζητάει από τη δασκάλα να του δώσει αναλυτική περιγραφή της γυναίκας. Η δασκάλα δικαιολογείται λέγοντας πως έκανε πολλές ερωτήσεις στη γυναίκα σχετικά με τη Μελέκ και απάντησε σε όλες. Ο Μελίχ τηλεφωνεί στη Μελέκ και την ενημερώνει. Η Μελέκ απελπίζεται και τα αδέλφια υποψιάζονται πως πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται ο Νετζντέτ. Ο Εφρούζ τους πείθει να καταγγείλουν την απαγωγή της Ελίφ στην αστυνομία. Ο Νετζντέτ σχεδιάζει να πάει με την Γκόντζα ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι και εκείνη είναι κατενθουσιασμένη. Ο Σελίμ δηλώνει συνεχώς τον έρωτά του για τη Ζεϊνέπ. Αν και η Ζεϊνέπ μερικές φορές νιώθει αμηχανία, παράλληλα χαίρεται να το ακούει…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ