«Βόμβα» Καμμένου: «Γιάφκα» του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις


Κλιμακώνει τις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης ο άλλοτε κυβερνητικός εταίρος, με αφορμή τις αποστρατείες που αποφάσισε το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων

Με μήνυμά του στο twitter ο κ. Καμμένος κάνει λόγο για «κρίσεις με πολιτικά και εκδικητικά κριτήρια στο στράτευμα», προσθέτοντας πως «η γιάφκα του ΣΥΡΙΖΑ καρατομεί αξιωματικούς» .

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμενος έγραψε στο Twitter: «Δυστυχώς μετά από τέσσερα χρόνια δίκαιων κρίσεων στο στράτευμα, επανήλθαν οι κρίσεις με πολιτικά εκδικητικά κριτήρια. Άξιοι ηγέτες όπως οι Αντιναύαρχοι Παυλόπουλος και Διακόπουλος και οι Αντιστράτηγοι Μανωλάκος και Μπίκος καρατομούνται από γιάφκα «Αντωνετσή – ΣΥΡΙΖΑ. Κρίμα. Ψηλά το κεφάλι».

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου ήρθε λίγη ώρα μετά την απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων το οποίο ασχολήθηκε με τις κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών στον Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία.

Ο αντιναύαρχος Παυλόπουλος ήταν αρχηγός Στόλου, ο αντιναύαρχος Διακόπουλος ήταν διοικητής της ΣΕΘΑ, ο αντιστράτηγος Μανωλάκος ήταν διοικητής ΑΣΔΕΝ και ο αντιστράτηγος Μπίκος ήταν διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για τις Έκτακτες Κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών ΕΔ το ΣΑΓΕ κατά την 1η Συνεδρίασή του, της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου 2019, έκρινε ως ακολούθως:

1. Στο Στρατό Ξηράς

α. «Διατηρητέους» τους:

(1) Αντιστράτηγο Αντώνιο Νομικό

(2) Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο

β. «Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία» τους:

(1) Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο

(2) Αντιστράτηγο Νικόλαο Μανωλάκο

2. Στο Πολεμικό Ναυτικό

«Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία» τους:

α. Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ

β. Αντιναύαρχο Αλέξανδρο Διακόπουλο ΠΝ

γ. Αντιναύαρχο (Μ) Νικόλαο Καφέτση ΠΝ

3. Στην Πολεμική Αεροπορία

«Ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία» τον Αντιπτέραρχο (Μ) Χριστόφορο Σμυρλή.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ