Ρουμελιώτη για τον υιοθετημένο γιο της: «Ήταν μόνος στο νοσοκομείο. Δεν υπήρχε επιλογή. Είπαμε “Είναι δικός μας”»

 

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εξομολόγηση σχετικά με την υιοθεσία προέβη η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η ηθοποιός, η οποία προκάλεσε αίσθηση πριν από μερικές μόλιες εβδομάδες όταν έκανε γνωστή δημοσίως την απόφαση της ίδιας και του συζύγου της να υιοθετήσουν ένα παιδί, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Hello, εξηγεί πως ακριβώς προέκυψε η συγκεκριμένη αυτή απόφαση.

Μάλιστα, τονίζει ότι δεν σκέφτονταν την υιοθεσία, ωστόσο συνάντησαν το παιδί αυτό μόνο σε ένα νοσοκομείο και δέθηκαν πολύ μαζί του. Μάταια προσπάθησαν να του βρουν οικογένεια και μη μπορώντας να το αποχωριστούν, αποφάσισαν να τον κρατήσουν:

«Η αλήθεια είναι ότι τόσο εγώ, όσο και ο σύζυγός μου, δεν σκεφτόμασταν την υιοθεσία. Το παιδάκι αυτό το συναντήσαμε σε ένα νοσοκομείο και δεθήκαμε μαζί του πολύ. Ψάξαμε να του βρούμε οικογένεια, αλλά ήταν δύσκολο. Και μετά, με ένα μαγικό τρόπο, δεν μπορούσαμε να το αποχωριστούμε. Οπότε, δεν υπήρχε επιλογή. Είπαμε “Είναι δικός μας”».

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

«Η αλήθεια είναι ότι τόσο εγώ, όσο και ο σύζυγός μου, δεν σκεφτόμασταν την υιοθεσία. Το παιδάκι αυτό το συναντήσαμε σε ένα νοσοκομείο και δεθήκαμε μαζί του πολύ. Ψάξαμε να του βρούμε οικογένεια, αλλά ήταν δύσκολο. Και μετά, με ένα μαγικό τρόπο, δεν μπορούσαμε να το αποχωριστούμε. Οπότε, δεν υπήρχε επιλογή. Είπαμε “Είναι δικός μας”». Η συγκινητική ανθρώπινη εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, αποκλειστικά στο Hello! #nottobemissed #internationalmagazine #exclusivities #hello #hola

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello) στις

Η συγκινητική και ανθρώπινη εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, στο Hello που κυκλοφορεί.

 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here