Πώς ένα αυγό εκθρόνισε την «βασίλισσα» του Instagram Κάιλι Τζένερ


Είναι ένα αυγό όπως όλα τα υπόλοιπα αλλά ξαφνικά έγινε ο… απόλυτος σταρ του Instagram. Και αυτό γιατί το αυγό αυτό μόλις κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της Κάιλι Τζένερ και να κατακτήσει τον τίτλο της φωτογραφίας που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα like στο κοινωνικό δίκτυο.

Η φωτογραφία του αυγού αναρτήθηκε στο Instagram στις 4 Ιανουαρίου, συνοδευόμενη από τη λεζάντα: «Ας κάνουμε ένα νέο ρεκόρ μαζί και να γίνουμε το πιο αγαπημένο post στο Instagram. Να καταρρίψουμε το παγκόσμιο ρεκόρ που αυτή τη στιγμή κρατά η Κάιλι Τζένερ (18 εκατομμύρια)! Θα τα καταφέρουμε!».


View this post on Instagram

Let’s set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current world record held by Kylie Jenner (18 million)! We got this ? #LikeTheEgg #EggSoldiers #EggGang

A post shared by EGG GANG ? (@world_record_egg) on

Στις 6 Φεβρουαρίου του 2018, το μοντέλο Κάιλι Τζένερ ανακοίνωσε ότι ήρθε στον κόσμο η κόρη της, Στόρμι Γουέμπστερ. Στη φωτογραφία, η νεογέννητη μικρή, που φορούσε ένα ροζ φορμάκι αλλά δεν φαινόταν πολύ το προσωπάκι της, κρατούσε το δάχτυλο της μαμάς της.

Αμέσως, το Instagram πήρε… φωτιά και πάνω από 18 εκατομμύρια χρήστες δήλωσαν πως τους άρεσε η εικόνα.


View this post on Instagram

stormi webster ??

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Τώρα, όμως, ένα χρόνο αργότερα, η φωτογραφία του αυγού ανέτρεψε τα πάντα, καθώς περί τους 28 εκατ. χρήστες του διαδικτύου έχουν ήδη δηλώσει πως… εγκρίνουν την εικόνα -ή ίσως την πρόθεση του «εμπνευστή» της προσπάθειας να καταρρίψει το ρεκόρ της Τζένερ.

Παρότι ιστοσελίδες αλλά και ειδησεογραφικά πρακτορεία ανά τον κόσμο κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να εντοπίσουν τον χρήστη που κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία του αυγού, μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό.

Η Κάιλι Τζένερ, ωστόσο, δεν φαίνεται να ενοχλήθηκε πολύ από την κατάρριψη του ρεκόρ της. Αντίθετα μάλλον το… διασκέδασε αναρτώντας σε κοινωνικά δίκτυα ένα meme, που την έδειχνε να προσπαθεί να τηγανίσει ένα αυγό πάνω στο τσιμέντο, ζεσταμένο από τον ήλιο.

«Ε, να λοιπόν αυγουλάκι!» γράφει χαριτολογώντας στη λεζάντα του meme η Τζένερ, γόνος της οικογένειας Καρντάσιαν.


View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ