Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Υπάρχει ένα απόστημα στη Ρόδο που πρέπει να σπάσει»

Ελένη Τοπαλούδη: «Όλοι όσοι εμπλέκονται στο κύκλωμα, να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Έτσι θα αναπαυθεί η ψυχούλα της κόρης μας»

«Πριν συμβεί ότι τραγικό συνέβη στην κόρη μας είχα καταγγείλει ότι υπάρχει στη Ρόδο ένα κύκλωμα που βιάζει και εκβιάζει νεαρά κορίτσια» δήλωσε,μιλώντας στην ΕΡΤ ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

«Υπάρχει ένα απόστημα στη Ρόδο που πρέπει να σπάσει» σημείωσε. «Όχι μόνο αυτοί οι τρεις που είναι προφυλακισμένοι, αλλά όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να αναπαυθεί η ψυχούλα της κόρης μας,» είπε χαρακτηριστικά.

«Παρακαλώ τους γονείς και τα κορίτσια τους που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο να βγουν και να μιλήσουν» ζήτησε ο πατέρας της Ελένης.

Όσον αφορά στον 20χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη αλλά και για την υπόθεση του βιασμού της 19χρονης ΑμεΑ, μετά την απολογία του χθες επέστρεψε στη φυλακή.

Ο 20χρονος φέρεται να αρνήθηκε όλα όσα του καταλογίζονται και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα οδηγήθηκε ξανά πίσω στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

 

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ