Φανατικοί μουσουλμάνοι ετοιμάζουν συγκέντρωση έξω από την Αγία Σοφία – Θέλουν να γίνει τέμενος (vid)

Συγκέντρωση έξω από την Αγία Σοφία οργανώνουν φανατικοί μουσουλμάνοι, που ζητούν τη μετατροπή του συμβόλου του χριστιανισμού σε τέμενος.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, η συγκέντρωση διοργανώνεται για την 1η Φεβρουαρίου, 84 χρόνια αφότου η Αγία Σοφία μετατράπηκε σε μουσείο.

Οι φανατικοί μουσουλμάνοι απευθύνουν νέα έκκληση με αφίσες και βίντεο, η οποία και διακινείται μέσω κοινωνικών δικτύων για τη διοργάνωση της συγκέντρωσης μετά την προσευχή της Παρασκευής στις 14:00.

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, τους ζητούν να συγκεντρωθούν έξω από την Αγία Σοφία με σύνθημα «να σπάσουν οι αλυσίδες» έτσι ώστε να πιέσουν την κυβέρνηση να μετατρέψει το ιστορικό μνημείο σε τέμενος.

«Αξιόλογοι φίλοι, όλοι οι μουσουλμάνοι είναι προσκεκλημένοι να έρθουν στη συγκέντρωση που θα διοργανώσουμε μετά την προσευχή της Παρασκευής της 1ης Φεβρουαρίου 2019 στη συγκέντρωση ‘Να ανοίξει η Αγία Σοφία, να σπάσουν οι αλυσίδες’. Όπως γνωρίζετε, την 1η Φεβρουαρίου 1935 το τζαμί της Αγίας Σοφίας μετατράπηκε σε μουσείο Αγίας Σοφίας.

Μακάρι και πάλι την 1η Φεβρουαρίου, αυτή τη φορά η κατάρα εναντίον αυτού του έθνους να φύγει, ελπίζω να είναι αφορμή γι αυτό. Μην πεις τι θα γίνει αν λείψω εγώ. Όλα εξαρτώνται από τον κάθε ένα. Αν λείψεις εσύ λείπει ένας, αδελφέ μου. Όλοι οι μουσουλμάνοι είναι προσκεκλημένοι», αναφέρει ένας εκ των διοργανωτών σε βίντεο που διοχετεύεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here