Προπαγάνδα δίχως τέλος: Οι Σκοπιανοί λανσάρουν «μακεδονική» κουζίνα


Έκθετος ο πρωθυπουργός και οι «πρόθυμοι» των Πρεσπών – Καταδικάζουν με την υπογραφή τους το εμπόριο στην βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο

Ποια αλλαγή σελίδας, ποια κατοχύρωση του ονόματος της Μακεδονίας και ποια προστασία της ελληνικής Ιστορίας; Η Η προπαγάνδα των Σκοπιανών δεν έχει τέλος και προωθείται με κά τακτική των Σκοπιανών εκθέτει τον Αλέξη Τσίπρα και τους «πρόθυμους» που έβαλαν την υπογραφή τους και ξεπούλησαν κομμάτι της πατρίδας μας.θε μέσο. Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω είναι από τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων στο Βερολίνο.

Όπως θα παρατηρήσετε, οι Σκοπιανοί λανσάρουν πλέον και την «μακεδονική» κουζίνα. Πουθενά δεν υπάρχει το «Βόρεια» για το οποίο καμαρώνει ο κ. Τσίπρας και οι «πεμπτοφαλαγγίτες» των Πρεσπών. Είναι προφανές πως οι Σκοπιανοί πλέον θα πατήσουν πάνω στην… επισημοποίηση της δήθεν «μακεδονικής» τους ταυτότητας λανσάροντας τα προϊόντα τους. Ο κίνδυνος για το ελληνικό εμπόριο είναι τεράστιος και προφανέστατα ο κ. Τσίπρας δεν τον έχει αντιληφθεί.

Η Συμφωνία των Πρεσπών εκτός από την εκχώρηση απαράγραπτων ελληνικών εθνικών δικαιωμάτων με την παράδοση του αποκλειστικά ελληνικού ονόματος «Μακεδονία», και αντίστοιχη εθνότητα και γλώσσα στους Σλαβοαλβανούς υπηκόους ενός ξένου κράτους, επιφυλάσσει βαρύτατες συνέπειες και στον επιχειρηματικό κλάδο.

Η παραχώρηση ελληνικών εμπορικών δικαιωμάτων και σημάτων σε προϊόντα από χάλυβα και σωληνουργία μέχρι τρόφιμα των οποίων η δήθεν διασφάλιση θα υλοποιηθεί μετά από 5 χρόνια, θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για το ελληνικό εμπόριο της βορείου Ελλάδας και όχι μόνο.

Έστω και στο… και πέντε, η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να παρέμβει ώστε να προστατεύσει το ελληνικό εμπόριο… διαφορετικά, τα λουκέτα θα είναι αναπόφευκτα και η ελληνική επιχειρηματικότητα θα δεχτεί ένα τεράστιο πλήγμα.


Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ