Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν το λέει μόνο ο Νταλάρας ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι χαμηλό»


Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐς Νέγκα στο Action 24.

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός δηλώνει πως έχει θυμώσει αρκετές φορές παλαιότερα με δημοσιογράφο και συνεχίζει λέγοντας πως ο Γιώργος Νταλάρας, όπως και πολλοί άνθρωποι, θεωρούν ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι χαμηλό και αυτό είναι που προσπαθούν τόσα χρόνια να επικοινωνήσουν στον κόσμο.

«Όταν έρχεται κάποιος, χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει, στα καλά του καθουμένου, έξω από το γύρισμα ή έξω από το θέατρο που πάμε για πρόβα, δεν απαντάω. Λέω χίλια συγγνώμη, δεν θέλω να μιλήσω. Λέω αυτό και τελειώνει η υπόθεση. Νομίζω ότι αυτό που ήθελε ο κ. Νταλάρας – και σε αυτό θέλω να εστιάσω, όχι στο αν ο τρόπος ήταν σωστός, αν έπρεπε να τα ακούσει το τάδε παιδί. Σας το λέμε με πολλούς τρόπους, και του ποιοτικού και του έντεχνου και του θεάτρου και της τηλεόρασης, ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι, δυστυχώς, χαμηλό.Προσπαθούμε να σας το πούμε, να σας το ψελλίσουμε. Γιατί αν κάποιος το πει πιο δυνατά, την επόμενη μέρα θα ενωθούν όλες οι εφημερίδες και σε κοπανάνε. Για αυτό δεν μιλάμε και πολύ. Και επειδή το ακούτε από παντού, κάντε κάτι. Όταν ακούτε τόσες ενστάσεις από τόσους ανθρώπους, υπάρχει κάποιο πρόβλημα» τονίζει αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ