Έτσι γίνονται «σκυλιά» τα Suzuki εκτός δρόμου (vid)


Δεν αποτελεί δα κανένα κρυμμένο μυστικό το γεγονός πως τα αυτοκίνητα της Suzuki με εκτός δρόμου προσανατολισμούς, είναι από τα πιο ανθεκτικά και αξιόπιστα που μπορεί να αγοράσει κανείς. Ακόμα και το Vitara, το οποίο πλέον συγκαταλέγεται στα SUV, βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του από πλευράς εκτός δρόμου δυνατοτήτων. Για το νέο Jimny αρκεί να παρακολουθήσετε αυτό το video, ενώ για το θρυλικό Samurai ούτε λόγος.

Η ιαπωνική εταιρία μας αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο εφοδιάζει τα αυτοκίνητά της με τα προσόντα, που τα καθιστούν συνώνυμα του off roading. Στην προκειμένη βλέπουμε τις αναρτήσεις, τους άξονες και το σασί του Jimny να υποβάλλονται σε εξαντλητικό τεστ αντοχής κραδασμών, προσομοιώνοντας πορεία εκατοντάδων χιλιομέτρων σε κακοτράχαλα εδάφη – συνθήκες, δηλαδή, που ρεαλιστικά δεν πρόκειται να συναντήσει ποτέ στην ζωή του.

Ο υπερσύγχρονος εξομοιωτής βασανίζει το «σκληροτράχηλο» Suzuki, με τους μηχανικούς της ιαπωνικής εταιρίας εν συνεχεία να εξετάζουν το πλαίσιο και τις αναρτήσεις για τυχόν εμφάνιση ρωγμών. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, μέχρι να διαβεβαιωθούν πως το αυτοκίνητο είναι πρακτικά «αλεξίσφαιρο», απέναντι ακόμα και στην πλέον εντεταμένη κακομεταχείριση.

Road simulator endurance test

We’ll show you one of our development tests called the road simulator endurance test. Here, vehicles and their suspensions are tested for their durability by simulating the vibrations of driving on a rough road. The test runs non-stop for hundreds of hours.

Δημοσιεύτηκε από Suzuki Automobile Global στις Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. να γραψετε για ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΕΣ που κανουν θορηβο με τα ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ τους τις ΜΗΧΑΝΕΣ τους και τους κωφους ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ που τους καλυπτους

    μην τους αφεινετε οι περισσοτεροι ειναι σε delivery οχι ολοι

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ