Η Kate Hudson απάντησε στο αν τελικά θα μεγαλώσει την κόρη της χωρίς διαχωρισμό φύλου


Η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

Πριν από λίγο καιρό η Kate Hudson έδωσε μία συνέντευξη που σχολιάστηκε έντονα και στην οποία εξηγούσε για το πως είναι να μεγαλώνει για πρώτη φορά μία κόρη έπειτα από δύο αγόρια. “Στην πραγματικότητα το να έχω κόρη δεν αλλάζει την προσέγγισή μου ως προς την ανατροφή της, όμως σίγουρα έχει διαφορά. Νομίζω ότι αναθρέφεις κάθε παιδί ξεχωριστά, ανεξαρτήτως φύλου. Ακόμα δεν ξέρουμε πώς πρόκειται να αυτοπροσδιορίζεται”, είχε πει χαρακτηριστικά η 39χρονη ηθοποιός.

Στην πορεία όμως φαίνεται ότι οι δηλώσεις της παρερμηνεύτηκαν και αρκετοί θεώρησαν πως πρόκειται να μεγαλώσει την τριών μηνών κόρη της, Rani Rose, δίχως φύλο.

Χθες, η Kate Hudson φρόντισε να ξεκαθαρίσει την θέση της με μία ανάρτηση στο Instagram: “Προς όλους τους αγαπημένους μου φίλους, θαυμαστές και σε όσους διαβάζουν αυτό το μήνυμα. Πρόσφατα με ρώτησε κάποιος αν το να έχεις και να μεγαλώνεις μία κόρη είναι διαφορετικό από όταν μεγαλώνεις αγόρια. Η απάντησή μου ήταν απλή. Όχι δεν είναι διαφορετικό. Όλη αυτή η τακτική του να πω ότι μεγαλώνω την κόρη μου χωρίς φύλο είναι ανόητη και δεν βγάζει κανένα νόημα”, έγραψε στην ανάρτησή της.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ