Κατερίνα Στικούδη: «Μου αρέσουν οι πειραματισμοί»


Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει για τη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1 και εξηγεί τους λόγους που είπε «ναι» στη φετινή πρόταση που της έγινε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Κατερίνας Στικούδη είχε ακουστεί για το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1. Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια είπε το ναι στην πρόταση και από την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή θα δίνει τη δική της «μάχη» για την πρώτη θέση στο Your Face Sounds Familiar.

H Κατερίνα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Tv Έθνος μίλησε για την απόφασή της να συμμετάσχει στο YFSF. Συγκεκριμένα είπε: «Κάναμε συζητήσεις με το κανάλι και την παραγωγή. Μου αρέσει πάρα πολύ το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Άλλωστε παρακολουθούσα τους προηγούμενους κύκλους του «ΥFSF». Είχα και παλαιότερα πρόταση, αλλά δεν προχώρησε λόγω υποχρεώσεων. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που απαιτεί πολύ χρόνο, μελέτη και δουλειά Και τώρα ταυτόχρονα θα κάνω και άλλα πράγματα, απλώς ταίριαξε το timing. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του παιχνιδιού. Για μένα παίζει τεράστιο ρόλο. Δεν υπάρχουν χαμένοι, δεν υπάρχουν αποχωρήσεις. Ο νικητής της εβδομάδας επιλέγει το πού θα δωρίσει το έπαθλο. Είναι πολύ σημαντικό. Να δίνεις χαρά, ελπίδα και χαμόγελο. Υπάρχουν άνθρωποι με μεγαλύτερες ανάγκες από εμάς».

Αλήθεια, η Κατερίνα Στικούδη κάνει μιμήσεις στην προσωπική της ζωή για πλάκα; Η ίδια είπε: «Κάποιες φορές με τις φίλες μου, ναι. Αλλά δεν είμαι μίμος με την επαγγελματική έννοια του όρου. Γι’ αυτό και θα το κάνω πολύ χαλαρά στο «Familiar», εννοώντας χωρίς άγχος. Βέβαια έχω να σου πω ότι μέσα από τα βιντεοκλίπ μου όλα αυτά τα χρόνια έκανα πειραματισμούς στην εικόνα μου. Μπαίνω σε ρόλους μέσα από αυτά. Στο καινούργιο μου βιντεοκλίπ, στην οπτικοποίηση του τραγουδιού «Από μια άλλη εποχή», γίνομαι μια ξύλινη μαριονέτα. Μου αρέσουν οι πειραματισμοί».

Πόσο όμως αγχώνεται με το γεγονός ότι θα πρέπει να βρεθεί απέναντι από μία κριτική επιτροπή; «Δεν αγχώνομαι. Θα με κρίνουν για το κομμάτι της μίμησης και είναι λογικό να συμβεί», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.

 

Κατερίνα Στικούδη: «Μου αρέσουν οι πειραματισμοί»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ