Τάσος Ιορδανίδης: «Η θεατρική παραγωγή είναι ένα τεράστιο ρίσκο»


Ο Τάσος Ιορδανίδης μιλά για τις δυσκολίες μιας θεατρικής παραγωγής και τον λόγο για τον οποίο αποστασιοποιήθηκε από το κλασικό ρεπερτόριο γραφής

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος τελευταίως δραστηριοποιείται στον χώρο της θεατρικής παραγωγής, αναφέρει για τον συγκεκριμένο κλάδο τα εξής:

«Η θεατρική παρα­γωγή είναι ένα τεράστιο ρίσκο. Πα­λεύουμε για τον κόσμο που θεωρεί τη θεατρική τέχνη όχι μόνο ένα εί­δος ψυχαγωγίας, αλλά και τροφή. Για τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι μια σκηνική πραγμάτωση μπο­ρεί να αλλάξει, να σώσει ζωές».

Φέτος ανεβάζει τη ρομαντική κομεντί «Φράνκι και Τζόνι» του Τέρενς ΜακΝάλι, παίζοντας δίπλα στην Ιωάννα Παππά. Ο Τάσος Ιορδανίδης δηλώνει στην εφημερίδα Secret:

«Ήθελα να πάρω μια από­σταση από το κλασικό ρεπερτόριο, γιατί άρχισα να αισθάνομαι κάπως εγκλωβισμένος καλλιτεχνικά, και αποφάσισα να δοκιμαστώ σε μια σύγχρονη γραφή, όπως αυτή του ΜακΝάλι. Πρόκειται για ένα πολύ τρυφερό και γλυκό έργο, που έχω την αίσθηση ότι μας αφορά όλους. Ένα κείμενο-ελεγεία στον έρωτα, που προσκαλεί τον θεατή να ερω­τευθεί και, αν είναι ήδη ερωτευμένος, να θυμηθεί τους λόγους για τους οποίους έχει ερωτευθεί. Είναι η ρομαντική περιπέτεια μιας σερβι­τόρας και ενός μάγειρα που εργά­ζονται μαζί σε ένα συνοικιακό εστι­ατόριο του Μανχάταν και περνούν μια νύχτα μαζί».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ