Έχεις Ωροσκόπο Ζυγό; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!


Το ζώδιο που βρίσκεται στον ανατολικό ορίζοντα την ώρα της γέννησης ονομάζεται Ανατέλλον Ζώδιο (Rising Sign) ή Ωροσκόπος. Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί τη διαφορά στην ιδιοσυγκρασία, τη διάθεση, τη σωματική εμφάνιση και την προσωπικότητα των ατόμων. Είναι ο φακός μέσα από τον οποίο εστιάζεται ή μελετάται κάθε τι άλλο στο χάρτη, χρωματίζοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζουμε το κάθε τι. Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας.

Ωροσκόπος Ζυγός
Όσοι έχετε ωροσκόπο Ζυγό είστε γοητευτικοί, εκλεπτυσμένοι, ελκυστικοί με κάποιο τρόπο, ευχάριστοι, συμβιβαστικοί, συνεργάσιμοι, κοινωνικοί, δημιουργικοί, καλλιτεχνικοί τύποι, ίσως με μουσικό ταλέντο.

Αποζητάτε έντονα την επιδοκιμασία και την υποστήριξη των άλλων. Ίσως έχετε «ανάγκη» την παρέα και δεν αντέχετε να μένετε μόνοι σας. Σας είναι δύσκολο να πείτε «όχι» γι’ αυτό και συχνά αμφιβάλετε ή βρίσκεστε σε δίλημμα.

Θέλετε να βλέπετε όλες τις πλευρές ενός θέματος πριν πάρετε μια απόφαση και καθυστερείτε ιδιαίτερα για να είστε όσο το δυνατόν πιο σίγουροι. Σας αρέσει να κάνετε συγκρίσεις και να βρίσκετε αναλογίες.

Απολαμβάνετε μια καλή λογομαχία, είστε όμως αρκετά διπλωματικοί. Η εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο για σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ