Νέος έρωτας για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά!


Λίγοι γνώριζαν γι» αυτή τη σχέση στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια! 

Μπορεί στη σκηνή του θεάτρου «Ακάδηµος» η Φιλίτσα Καλογεράκου να εµφανίζεται µε µια πετσέτα για τις ανάγκες της παράστασης «Χαµάµ γυναικών» και να προκαλεί τα αντρικά βλέµµατα, όµως δεν έχει µάτια παρά µόνο για τον σύντροφό της Γιάννη Ζαραφωνίτη

Αυτή η σχέση είναι φρέσκια και το ζευγάρι έκανε µόλις πριν από λίγες ηµέρες την πρώτη του κοινή εµφάνιση. Οι δύο ηθοποιοί έδωσαν το «παρών» στην πρεµιέρα της παράστασης «Η ιστορία της Ελλάδας Αλλιώς» στο θέατρο «Χυτήριο», αλλά κινήθηκαν διακριτικά και χωρίς να δώσουν αφορµή για σχόλια στους παρευρισκόµενους. Και οι δύο προτιµούν να κρατούν χαµηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Η πρώτη φορά πάντως που απαθανατίστηκαν μαζί από τα φωτογραφικά φλας ήταν πριν από λίγες ημέρες όταν βρέθηκαν στο θέατρο Ριάλτο για να παρακολουθήσουν την παράσταση Shirley Valentine. 

Η Φιλίτσα Καλογεροπούλου, σύμφωνα με τη Realnews, δείχνει ιδιαίτερα ανανεωµένη επί σκηνής, κάτι που η ίδια αποδίδει στην ευτυχή συγκυρία της φετινής θεατρικής της συνεργασίας. «Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόµαστε µε τη Βάσια Παναγοπούλου και είµαι πολύ ευτυχισµένη, γιατί πρόκειται για µια εξαιρετική σκηνοθέτιδα. Ηταν µια ευχάριστη συγκυρία αυτή η συνεργασία µου, τόσο µε τη Βάσια όσο και µε την Τέτα Καµπουρέλη», δηλώνει, ενώ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή αρκείται στο να ξεκαθαρίσει ότι η σχέση µε τον πρώην σύντροφό της, Άγγελο, ο οποίος δεν δραστηριοποιείται στον καλλιτεχνικό χώρο, έληξε πριν από ενάµιση χρόνο.

«Η Φιλίτσα και ο Γιάννης είναι µαζί τον τελευταίο καιρό, κάτι που όµως δεν θέλουν να προβάλλουν. Γι’ αυτό επιλέγουν να µην κάνουν εµφανίσεις σε κοσµικά καλέσµατα», επιβεβαιώνει καλά ενηµερωµένη πηγή από τα περιβάλλον της ηθοποιού. Και συνεχίζει: «Αν και η σχέση τους είναι σχετικά πρόσφατη, οι δυο τους είναι πολλά χρόνια φίλοι, από τότε που συνεργάζονταν τηλεοπτικά στην επιτυχηµένη σειρά “Μαρία η άσχηµη”».

Από το φθινόπωρο οι δρόµοι τους συναντήθηκαν ξανά, µε αποτέλεσµα η φιλία και η αµοιβαία συµπάθεια να εξελιχθούν σε έναν τρυφερό έρωτα. «Η Φιλίτσα έχει αποφασίσει να προστατεύσει τη σχέση της από την υπερέκθεση», εξηγεί η ίδια πηγή. Φροντίζει, ωστόσο, να µη λείπει ούτε στιγµή από το πλευρό του συντρόφου της, ο οποίος µέχρι πρότινος έπαιζε στην παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ». Και ο Γιάννης, όµως, όσες φορές έχει παρακολουθήσει το «Χαµάµ γυναικών», φροντίζει να περιµένει την αγαπηµένη του µέχρι το τέλος της παράστασης και µάλιστα διακριτικά, εκτός καµαρινιού. Επειδή ασκούν το ίδιο επάγγελµα, δείχνουν αµοιβαία κατανόηση για τις απαιτητικές επαγγελµατικές υποχρεώσεις, που τους αφήνουν λιγότερο χρόνο από όσο θα ήθελαν για τη σχέση τους. Μια σχέση που , αν και φρέσκια, έχει φέρει πλατιά χαµόγελα ευτυχίας στα πρόσωπα και των δύο.

 

Πηγή φωτό: NDP

Νέος έρωτας για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ