Το MINI Cooper S Countryman σας «καίει» να το αποκτήσετε.


Το MINI Countryman απευθύνεται σε αυτούς που επιλέγουν να ζήσουν τη ζωή χωρίς συμβιβασμούς, που ξέρουν να δημιουργούν αναμνήσεις, μόνοι ή με φίλους και που πάντα παραμένουν θετικοί στις προκλήσεις. Το πολυτάλαντο και πολυχρηστικό Sports Activity Vehicle ξυπνά μέσα σας την περιπέτεια και σας ανταμείβει με νέες εμπειρίες. Με άνετους χώρους για 5 επιβάτες, χαρακτηριστική και δυναμική σχεδίαση, χωρητικότητα αποθήκευσης που φτάνει τα 1.390 λίτρα, και προηγμένη τεχνολογία που προσφέρει πρόσθετη ευελιξία, το MINI Countryman προσφέρει μοναδική αίσθηση μεταμορφώνοντας την καθημερινή οδήγηση σε μία διασκεδαστική εμπειρία.{loadposition acs-mini}

Συνδυάζοντας όλα όσα προσφέρει το ΜΙΝΙ Countryman με έναν ισχυρό δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης με ισχύ 192 PS και ένα μοναδικό πακέτο εξοπλισμού, με στοιχεία του βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού, θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα για να ζήσετε στο έπακρο τις ασυναγώνιστες ικανότητές του και να φτάσετε στα πιο απομακρυσμένα μέρη.

Αποκτήστε τώρα το ΜΙΝΙ Cooper S Countryman με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus στην τιμή των €36.096 ή με €299/μήνα.

Αναλυτικά, το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Πακέτο εξοπλισμού Chili.
Χρώμα αμαξώματος.
Ράγες οροφής σε ασημί ή μαύρο χρώμα.
Αυτόματο κιβώτιο Steptonic με διπλό συμπλέκτη.
Έλεγχος απόστασης παρκαρίσματος (PDC) πίσω.

Να σημειωθεί πως η μηνιαία δόση των 299 ευρώ έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα MINI Select της MINI Financial Services για ενδεικτική αξία MINI Cooper S €36.096, με προκαταβολή €13.310, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 6,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/1975), διάρκεια 48 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €14.799, προστασία δανείου €573, έξοδα φακέλου €270. Συνολικό ποσό πίστωσης €23.359, συνολικό ποσό καταβολής €42.753, ΣΕΠΠΕ 8,08%.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ