Εξοργιστική ερώτηση σε τουριστική έκθεση: «Η Καβάλα είναι στη Βόρεια ή στη Νότια Μακεδονία»


Επισκέπτες διεθνούς τουριστικής έκθεσης στη Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ρώτησαν να μάθουν πού βρίσκεται η Καβάλα

Ένα εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε, πριν από λίγες ημέρες, σε διεθνή τουριστική έκθεση της Νέας Υόρκης και έφερε στο φως η πρόεδρος της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης της Καβάλας «Δημωφέλεια», Αναστασία Ιωσηφίδου.

Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», επισκέπτες που πέρασαν από το περίπτερο τους, ζήτησαν να μάθουν… αν η Καβάλα ανήκει στη «Βόρεια ή στη Νότια Μακεδονία».

Η κυρία Ιωσηφίδου εξέφρασε την αγωνία της για το τι μέλλει γενέσθαι μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και την αλλαγή της συνταγματικής ονομασίας των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία».

«Θα σταματήσουμε πλέον να λέμε ότι είμαστε από την Μακεδονία;», διερωτήθηκε η Αναστασία Ιωσηφίδου, η οποία προανήγγειλε πως με την επιστροφή της στην Ελλάδα σκοπεύει να στείλει έγγραφο στο Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να ενημερωθεί για το πώς θα πρέπει στο εξής να χειρίζεται ανάλογα περιστατικά.

Όπως τόνισε, η μοναδική απάντηση ήταν, είναι και θα πρέπει να εξακολουθήσει να είναι πως η Καβάλα ανήκει στην αληθινή Μακεδονία.

Μόλις ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της τουριστικής έκθεσης στην Νέα Υόρκη και ήδη , όσο και αν φαίνεται απίστευτο , έχουν …

Geplaatst door Αναστασία Ιωσηφίδου op Zaterdag 26 januari 2019


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ