Γιάννης Λαγός: Θέατρο από τα συνεταιράκια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ! Δημοψήφισμα τώρα για να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών (vid)


Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός εξέθεσε σήμερα συλλήβδην τα κόμματα του “δημοκρατικού τόξου” για το θέατρο που παίζουν στην Ολομέλεια, προτρέποντας την Νέα Δημοκρατία να αποδεχθεί την πρόταση της Χρυσής Αυγής για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Αρχικά, επισήμανε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την απαιτούμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και πρέπει αυτή η κόκκινη Χούντα άμεσα να απαλλάξει την Χώρα από την καταστροφική παρουσία της.

Στην συνέχεια τόνισε πως η διαμάχη ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ είναι θεατρική και προσχηματική, αφού λίγες μέρες πριν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτούσαν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Δένδια. Αν θέλει η ΝΔ όντως να ρίξει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να αποδεχτεί την πρόταση της Χρυσής Αυγής για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός κατέληξε πως ο Τσίπρας οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τον  Ελληνικό Λαό, τον οποίο χαρακτήρισε “άμυαλο”, επειδή στην συντριπτική του πλειοψηφία αντιτίθεται στην προδοσία της Μακεδονίας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ