Θεοδωρικάκος: Εθνική προτεραιότητα η στήριξη της οικογένειας και η αντιμετώπιση του δημογραφικού


“Η στήριξη της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας και η αντιμετώπιση του οξύτατου δημογραφικού προβλήματος είναι εθνική προτεραιότητα” τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.

“Είναι τραγικό, τα τελευταία χρόνια οι αριθμοί παραπέμπουν σε πόλεμο, έχουμε 182 χιλιάδες περισσότερους θανάτους από γεννήσεις” είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι απαιτούνται μέτρα στήριξης της οικογένειας και αλλαγή νοοτροπίας για να προχωρήσουμε μπροστά”.

Ερωτηθείς για τον γάμο των ομοφύλων σημείωσε: “Συζήτησα με αρμόδιους φορείς για την τεκνοθεσία όπως είναι το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ήδη υπάρχει νόμιμη τεκνοθεσία μονογονέων, όπου αφαλώς υπάρχει και αριθμός ομοφυλόφιλων. Είναι ελεύθερο δικαίωμα η σεξουαλική συμπεριφορά. Το δικό μου πρότυπο είναι η παραδοσιακή ελληνική οικογένεια. Μεγάλωσα με άπειρη αγάπη από τον πατέρα και τη μητέρα μου και τη δίνω με τη γυναίκα μου στα παιδιά μου. Πρέπει να ηρεμήσει και να αποδραμτοποιηθεί η συζήτηση. Ρυθμίζεται μια πραγματικότητα και τίποτα άλλο”.

“Όλη η ΝΔ πιστεύει στην οικογένεια και τις μεταρρυθμίσεις. Είναι μια απλή ρύθμιση που πρέπει να αποδραματοποιηθεί” προσέθεσε δηλώνοντας πως στο πλαίσιο αυτό θα τη στηρίξει.

Για το αίσθημα ανασφάλειας είπε πως ιδιαίτερα αρνητικό ρόλο έπαιξαν οι δύο τραγωδίες που βίωσε η χώρα τους τελευταίους μήνες: την εισβολή των Κροατών και την ευθεία βολή με φωτοβολίδα κατά ενός παλικαριού που υπηρετούσε στα ΜΑΤ. “Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες αλλά δεν θέλω τώρα να σταθώ σε αυτό. Αμαύρωσαν την εικόνα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πρέπει αν επανέλθουμε στην πολιτική της πρώτης τετραετίας” σημείωσε και ανέφερε πως ενισχύσαμε τα αστυνομικά τμήματα, δημιουργήσαμε γραφεία ενδοοικογενειακής βίας, πετύχαμε κάμψη της χαμηλής εγκληματικότηας, εξιχνιάστηκε το 90% των εγκλημάτων κοκ. “Στις πρόσφατες εκλογές ήταν το πρώτο ντιμπέιτ που δεν τέθηκε θέμα ασφάλειας” επισήμανε. “Είμαι πάντα δίπλα στους πολίτες και κάνω ότι μπορώ για τα προβλήματά τους” έκλεισε τη συνέντευξη ο πρώην υπουργός.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ