Κασσελάκης σε Πολάκη: «Παύλο αν δεν σου αρέσει, μπορείς να φύγεις από τον ΣΥΡΙΖΑ»


Ανοιχτή αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην υπουργού Υγείας 

Σφοδρή σύγκρουση ξέσπασε μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη στη συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ του κόμματος.

Δεν πρόλαβε να αρχίσει η συζήτηση για τα νομοσχέδια και ο Παύλος Πολάκης ήταν έξαλλος με τα εκατομμύρια που δαπανώνται για τα εξοπλιστικά. Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά εξέφραζε τη διαφωνία του στη θέση που έχει πάρει εμμέως ο Στέφανος Κασσελάκης. Σ’ εκείνο το σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να του είπε «Παύλο αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις».

Ουσιαστικά, ο Παύλος Πολάκης φαίνεται να «άδειασε» τον πρόεδρο του κόμματος στην ξεκάθαρη θέση που είχε πάρει τόσο για τα εξοπλιστικά όσο και για τα F-35 στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, στην οποία τον είχε συνοδεύσει ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι σχέσεις των δύο ανδρών το τελευταίο διάστημα έχουν διαταραχθεί εξαιτίας των προκλητικών αναρτήσεων του Κρητικού βουλευτή. Μάλιστα, κορυφαία στελέχη σε συζητήσεις που είχαν με τον Στέφανο Κασσελάκη του εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το ύφος του Παύλου Πολάκη, το οποίο αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για κάποιους να δραστηριοποιηθούν πιο έντονα στο κόμμα και φέρεται να του ζήτησαν να τον απομακρύνει από τη θέση του συντονιστή τομεαρχών του κόμματος.

Η τοποθέτησή του για τα F-15 και το εξοπλιστικό πακέτο από τις ΗΠΑ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον Στέφανο Κασσελάκη να του δείχνει την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το τι θα γίνει τελικώς αναφορικά με τον Πολάκη θα αποφασιστεί το προσεχές διάστημα. Πάντως, μένει να δούμε την αντίδραση του βουλευτή από την Κρήτη.

Η δυσαρέσκεια ανάμεσα στις δυο πλευρές «ξεχειλίζει» και μένει να δούμε αν το επόμενο διάστημα θα φύγει και ο Παύλος Πολάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ