Σάλος στο Ποτάμι: Στέλεχος διέρρευσε ηχητικά με τον Ψαριανό


«Ξεκατίνιασμα στη ρούγα» είχε χαρακτηρίσει ο Γρηγόρης Ψαριανός τα όσα υπονοούσε -μέχρι εκείνη την στιγμή- ο Σταύρος Θεοδωράκης εναντίον του. 

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής προερχόμενος από το Ποτάμι, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ απέφυγε τα υπονοούμενα και κατηγόρησε ευθέως τον πρώην πρόεδρο του: «Ο Σταύρος Θεοδωράκης μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει κάνει συμφωνία με μερικούς μερικούς; Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Όχι μόνο για τις Πρέσπες. Οι Πρέσπες ήταν και στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα, ήταν το ρεπό του Καμμένου. Όταν ο Σταύρος λέει μου σκότωσαν το κόμμα με εντολή άλλων καλό είναι να μας πει το δικό του σχέδιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί διέγραψε τον Δανέλλη ενώ μαζί θα προχωρήσουν».

Μάλιστα ο Γρηγόρης Ψαριανός καλούσε τον Σταύρο Θεοδωράκη να παρουσιάσει στοιχεία για τα όσα κατήγγειλε. Πράγμα που έκανε τελικά η Φωτεινή Λεομπίλα, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος η οποία και ανάρτησε ηχητικό με τον Γρηγόρη Ψαριανό να δηλώνει πως: «Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπε την μαλ@@α που λέει ο ΣΚΑΪ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι αν ψηφίσει το Ποτάμι την Συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι. Δηλαδή οτι είμαι ο 5ος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια

«Όχι Γρηγόρη μου…εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα…Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ’ εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε!» σχολίασε η Φωτεινή Λεομπίλα κάτω από την ανάρτηση της.

Το απόσπασμα που παρουσίασε φέρεται χρονικά να είναι από το Πολιτικό Συμβούλιο οπότε και έλαβαν την απόφαση οι βουλευτές να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Η ανάρτηση της Λεομπίλα συνέβη πριν την ανακοίνωση του Ποταμιού το πρωί της Τετάρτης στην οποία γίνεται λόγος για ηχητικά που αποδεικνύουν τα όσα ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει δηλώσει για την εμπλοκή της Νέας Δημοκρατίας στην ανεξαρτητοποίηση των δύο βουλευτών του.

Στην ανακοίνωση της Σεβαστουπόλεως γίνεται αναφορά σε παρέμβαση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε αυτή, οι Γιώργος Αμυράς και Γρηγόρης Ψαριανός «παρουσία στελεχών και βουλευτών του Ποταμιού λένε συχνά ότι προβληματίζονται αν πρέπει να εγκαταλείψουν το Ποτάμι και να ενταχθούν στους σχεδιασμούς της ΝΔ, όπως τους το ζητούν πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης – αναφέρουν και συγκεκριμένα ονόματα».

Στις 17 Ιανουαρίου, «οι δύο αυτοί άνθρωποι καλούνται από τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού να ξεκαθαρίσουν τι θα κάνουν και δηλώνουν, σε έντονους τόνους, ότι δεν θα φύγουν από το Ποτάμι αποκαλώντας μάλιστα γελοίους αυτούς που θέτουν τέτοια ζητήματα. Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν ότι η απόφασή τους δεν θα αλλάξει ό,τι και να ψηφίσουν οι υπόλοιποι βουλευτές του Ποταμιού στη Συμφωνία των Πρεσπών».


Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ