Κατερίνη: Ψέκασαν ηλικιωμένο με σπρέι και του άρπαξαν 6.000 ευρώ


Δύο νεαρές Ρουμάνες ψέκασαν με αναισθητικό σπρέι 80χρονο και τον λήστεψαν.

Με αναισθητικό σπρέι ψέκασαν ηλικιωμένο και αφού τον ακινητοποίησαν έψαξαν ανενόχλητες το διαμέρισμά του, από το οποίο άρπαξαν 6.000 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο λόγος για δύο νεαρές Ρουμάνες, που κατόπιν έρευνας των Αρχών ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες της παραπάνω ληστείας, η οποία καταγγέλθηκε από τον 80χρονο, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην Κατερίνη.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχημάτισε δικογραφία εναντίον των νεαρών γυναικών (23 και 22 ετών), στην οποία περιλαμβάνεται και το όνομα 30χρονου Αλβανού που ανέμενε τις δύο κατηγορούμενες στο όχημα αμέσως μετά την πράξη τους.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 22χρονη, λίγες μέρες αργότερα, αγόρασε με τα κλεμμένα χρήματα Ι.Χ. αυτοκίνητο, νομιμοποιώντας έτσι το ποσό που απέκτησε παράνομα, ενώ η ίδια σε προγενέστερο χρόνο φέρεται ότι εξαπάτησε 76χρονο άνδρα, τον οποίο έπεισε ότι δήθεν χρειάζεται χρήματα για λογαριασμό συγγενικού της προσώπου προκειμένου να απαλλαγεί εκείνη από υποτιθέμενους μαστροπούς που την προήγαγαν στην πορνεία. Με τον τρόπο αυτό κατηγορείται ότι πήρε σταδιακά πάνω από 9.000 ευρώ από το θύμα της.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ