Λασίθι: Στο «σκαμνί» για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος συγγενή του


Κατά την προσαγωγή του 44χρονου στα δικαστήρια Ηρακλείου, τον περασμένο Μάιο, είχε σημειωθεί ένταση από τους εξαγριωμένους συγγενείς του τραυματία​ που επιχείρησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο

Ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου η δίκη για το αιματηρό περιστατικό που είχε σημειωθεί τον περασμένο Μάιο σε χωριό της Μεσσαράς. Ένας 44χρονος κάθεται στο εδώλιο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 46χρονου συγγενή του με τον οποίο είχαν συνεχείς προστριβές εξαιτίας αγροζημιών.

Ο 44χρονος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρόθεση να πυροβολήσει τον ξάδερφο του αλλά η καραμπίνα που κρατούσε εκπυρσοκρότησε όταν σκόνταψε, πυροβόλησε στην γάμπα τον 46χρονο με αποτέλεσμα ο τραυματίας να υποβληθεί σε επεμβάσεις λόγω των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη.

Κατά την προσαγωγή του 44χρονου στα δικαστήρια Ηρακλείου, τον περασμένο Μάιο, είχε σημειωθεί ένταση από τους εξαγριωμένους συγγενείς του τραυματία που επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο. Ο παθών κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση εναντίον του. Μάλιστα φέρεται να υποστήριξε ότι αν ο κατηγορούμενος δεν σκόνταφτε, θα τον πυροβολούσε στο στήθος. Η δίκη συνεχίζεται στις 13 Φεβρουαρίου.

Πηγή: cretalive.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ