Κως: Στη φυλακή 50χρονη που κατηγορείται για αρπαγή 13χρονης


Στις φυλακές της Κω οδηγήθηκε μετά την απολογία της η 50χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή 13χρονου κοριτσιού από το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης.

Με τη σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, η 50χρονη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές της Κω.

Υπενθυμίζεται ότι στη σύλληψη της 50χρονης αλλοδαπής προέβησαν βραδινές ώρες της 24ης Ιανουαρίου 2019, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κω.

Σγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών περί εξαφάνισης ασυνόδευτης ανήλικης αλλοδαπής από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Κω και συντονισμένων ενεργειών στελεχών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκε πριν τον απόπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, στο χώρο αναμονής επιβατών του επιβατικού λιμένα Κω, η εξαφανισθείσα ανήλικη συνοδευόμενη από 50χρονη αλλοδαπή.

Σε έλεγχο, η 50χρονη επέδειξε αμφιβόλου γνησιότητας δελτίο αιτούντος διεθνούς προστασίας, ενώ κατά τη διάρκεια σωματικού της ελέγχου βρέθηκε έγγραφο της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης με έτερα στοιχεία σε σχέση με το δελτίο αιτούντος διεθνούς προστασίας, όπως διαβάζουμε στο kosnews24.gr.

Η 50χρονη συνελήφθη για πλαστογραφία και αρπαγή ανηλίκου, ενώ η ανήλικη αλλοδαπή συνοδεία στελεχών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. οδηγήθηκε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Κω όπου διέμενε.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ