Ο Peter Jackson ετοιμάζει ταινία για τους Beatles


50 χρόνια από τη συναυλία τους στην ταράτσα των γραφείων της Apple Records στο Λονδίνο.

Μετά την επιτυχία του “They Shall Not Grow Old” με θέμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο σκηνοθέτης της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Peter Jackson, πρόκειται να σκηνοθετήσει ένα νέο ντοκιμαντέρ, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τους θρυλικούς Beatles. Ακριβώς 50 χρόνια από τη συναυλία τους στην ταράτσα των γραφείων της Apple Records στο Λονδίνο, ο διάσημος σκηνοθέτης θα βασιστεί στις 55 ώρες υλικού που τραβήχτηκαν το 1969 για τα γυρίσματα της ταινίας “Let It Be” του Michael Lindsay-Hogg.

“Οι 55 ώρες ανέκδοτου υλικού και οι 140 ώρες ηχητικού υλικού που έχουμε στη διάθεσή μας θα εξασφαλίσουν πως αυτή η ταινία θα είναι η απόλυτη εμπειρία που οι θαυμαστές των Beatles ονειρεύονταν για χρόνια”, δήλωσε ο Peter Jackson στην επίσημη ανακοίνωση που έγινε σήμερα το πρωί. “Είναι σαν μια μηχανή του χρόνου να μας ταξιδεύει πίσω στο 1969, και να έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε στο στούντιο και να βλέπουμε αυτούς τους τέσσερις φίλους να φτιάχνουν μαζί σπουδαία μουσική”.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ωστόσο πιθανολογείται πως θα συμβεί κάπου το 2020 ώστε να συμπέσει μαζί με την επέτειο κυκλοφορίας της ταινίας “Let It Be”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ