Αυτός ο σκύλος τρώει μπρόκολο σαν να είναι μπριζόλα! (vid)


Άλλα σκυλάκια παθιάζονται μ’ ένα τρυφερό κομμάτι κοτόπουλου κι άλλα λατρεύουν τα λαχανικά! Ποιοι είμαστε εμείς για να τα κρίνουμε όταν έχουμε τη Μιζού που έχει προτιμήσει ντομάτα από μπιφτέκι;;;
Αυτός ο σκύλος τρώει μπρόκολο σαν να είναι μπριζόλα! Κι όχι απλά το τρώει με πάθος, αλλά καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το φάει, σαν να φοβάται μην έρθει κάποιος και του το πάρει!

Το έχει αρπάξει και το κρατάει ανάμεσα στα πόδια του και το τρώει με μανία, απολαμβάνοντας, όπως όλοι βλέπουμε, τη γεύση του μπρόκολου!

Οι διατροφικές προτιμήσεις των κατοικίδιών μας έχουν πολύ ενδιαφέρον ενώ πολύ συχνά μας εκπλήσσουν με τις επιλογές τους!

Δες το video κι αν έχεις σκυλάκι, πήγαινε στο τέλος του άρθρου για να μάθεις ποια λαχανικά μπορεί να φάει άφοβα!

Τα λαχανικά δίνουν βιταμίνες και φυτικές ίνες που χρειάζεται ο σκύλος. Δοκίμασε αρχικά τριμμένα λαχανικά ή ψιλοκομμένα: Καρότο, αγγούρι, κολοκυθάκια, μαρούλι, πιπεριές, καλαμπόκι και σέλινο είναι μερικά από τα λαχανικά που θα αγαπήσει. Θα μπορούσε επίσης να φάει πράσινα φασόλια, μπρόκολο, σπαράγγια και κουνουπίδι.

Σημειώνεται πως ο σκύλος σου μπορεί να φάει άφοβα και παντζάρι, το οποίο μάλιστα καθαρίζει το συκώτι, όμως, την επόμενη μέρα μην τρομάξεις με το χρώμα των ούρων του!

Προσοχή: Μην δώσεις ποτέ στον σκύλο αβοκάντο!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ