Μεσολόγγι: Νέα ανατροπή – Κύκλωμα αρχαιοκάπηλων πίσω από τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου;


Θρίλερ με οσμή αρχαιοκαπηλίας φαίνεται εμπλέκεται στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, με νέες πληροφορίες να ανατρέπουν όλα τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα, πριν από τρεις ημέρες συνελήφθη 36χρονος στο Μεσολόγγι για αρχαιοκαπηλία, με τα αρχαία να ξεθάβονται σε ένα σημείο στο οποίο βρέθηκε ο κρεοπώλης για 11 λεπτά αφότου δολοφόνησε τον Μπάμπη Κούτσικο το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως στις 3 Ιανουαρίου, είχε πάρει την Υπηρεσία Αρχαιοτήτων της Λευκάδας πως έχει αυτές τις αρχαιότητες. Στις 5 Ιανουαρίου έφτασε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών ζητώντας να δώσει τις αρχαιότητες και να πάρει τα εύρετρα.

Μια καταγγελία, ωστόσο, στο τμήμα Ασφαλείας Θεσσαλονίκης βοήθησε τις Αρχές να φτάσουν στη σύλληψή του, σύμφωνα με το «Φως στο Τούνελ».

Πώς όμως έφτασε στις αρχαιότητες; Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε πληροφορίες από έναν ηλικιωμένο για θαμμένα αρχαία στην περιοχή Λυόμενα στο Μεσολόγγι. Στο ίδιο σημείο που βρέθηκε ο κρεοπώλης μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα που «οργώνει» την «χρυσή» περιοχή

Ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας το οποίο λυμαινόταν στην περιοχή έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Έπειτα από έρευνα της εκπομπής προέκυψαν μαρτυρίες και στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, για τη δολοφονία του Μπάμπη που αφορούν δυο πρόσωπα.

Το ένα από το Αγρίνιο και το άλλο από το Αιτωλικό, τα οποία φέρονται να είχαν επαφή με το θύμα αλλά και να έψαχναν μαζί με ειδικά μηχανήματα για κάτι πολύτιμο στην περιοχή του Μεσολογγίου. Την εικόνα αυτή έδωσε στις Αρχές ο φερόμενος ως δράστης.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι «Εδώ και δυο χρόνια σε συζητήσεις μας , ο Μπάμπης μου είχε πει ότι ψάχνει για θησαυρούς, λίρες και τέτοια πράγματα. Ξέρω κιόλας ότι συνεργάζεται με κάποιον από το Αιτωλικό και με κάποιον από το Αγρίνιο τα ονόματα των οποίων δεν μου είπε και ότι είχαν ήδη πάει σε ένα πηγάδι στην περιοχή κοντά στα ΤΕΙ σε μια εκκλησία το όνομα της οποίας δεν θυμάμαι , με μηχάνημα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ