H Jennifer Lopez και το ηλεκτρικό 500αράκι της Fiat


Η Fiat μας έχει συνηθίσει στις πιο «μοδάτες» διαφημίσεις και πρόσφατα επέλεξε την πολυτάλαντη show woman για να προωθήσει μία ειδική έκδοση του 500e.

Του Γιάννη Σκουφή

Δεν είναι η πρώτη φορά που η J.Lo συνεργάζεται με την ιταλική εταιρία. Το 2011 είχε πρωταγωνιστήσει σε μια καμπάνια με αφορμή την επιστροφή της Fiat στην αμερικανική αγορά. Παρά τις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετώπισε την τελευταία δεκαετία, η εταιρεία συνεχίζει με ανανεωμένη στρατηγική στην αγορά των ΗΠΑ.

Μία από τις πιο πρόσφατες ενέργειές της αφορά μία ειδική έκδοση του ηλεκτρικού 500e που προβάλλεται στο βιντεοκλίπ του «Can’t Get Enough». Στο teaser για αυτή τη συνεργασία εμφανίζονται τόσο το κλασικό 500C όσο και ένα εντυπωσιακό 500e στο χρώμα του χαλκού.

Προς το παρόν οι Ιταλοί κρατούν μυστικές τις λεπτομέρειες για αυτή την έκδοση που θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ για παραγγελία από τις 12 Μαρτίου.

Όπως και στην περίπτωση του 500e RED αναμένεται να έχει μια μπαταρία 42 kWh που θα τροφοδοτεί έναν ηλεκτροκινητήρα 120 ίππων. Οι οποίοι ωθούν το ηλεκτρικό 500αράκι από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 9,0 δεύτερα, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 150 χλμ./ ώρα. Την ίδια στιγμή η αυτονομία θα ξεπερνά τα 300 χιλιόμετρα.

Πάντως, ακόμη και στα 54 της η Lopez ξέρει πως να δείχνει απολαυστική, όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ